To je to što me zanima!

Veznjak Arsenala u 'elementu', hladno matirao svog golmana

Barcelona je na Camp Nou pobijedila Arsenal rezultatom 2:1, a gostujući nogometaši dva su gola dobili iz vlastitih propusta. Prvi je gol u svoju mrežu 'hladno' pospremio veznjak 'topnika' Maitland-Niles
Vidi originalni članak

Arsenal je vodio i izgledao dosta dobro, a onda su 'sami sebi' zabili dva gola. Ainsley Maitland-Niles krivo je procijenio gdje se trenutno nalazi njegov golman Leno i poslao loptu u svoju mrežu. Mladi veznjak Arsenala nije mogao vjerovati što mu se dogodilo, a do kraja utakmice njegova je momčad dobila i drugi gol.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Stoperi Arsenala ostavili su veliku rupu za Luisa Suareza koji je u 90. minuti zabio na odličnu asistenciju Roberta i tako donio Barceloni trofej Jean Gampert. A sve je tako dobro izgledalo za 'topnike' - prvo je Aubameyang u 36. minuti pokazao klasu i lijepo matirao nemoćnog Ter Stegena, ali izabranici Unaija Emeryja nisu uspjeli sačuvati vodstvo s poluvremena. 

Na utakmici je nastupio i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je igru napustio na poluvremenu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 06.08.2019.

    I matirao je neta a ne ter stegena

  • ivan640 05.08.2019.

    Na prvom treningu te uce da se lopta ne vraca prema okviru gola...

  • DominikLivakovic1 05.08.2019.

    Jean Gampert? Kakve veze Barcelona i Arsenal imaju sa relativno nepoznatim francuskim slikarom? Inače, Joan Gamper, legenda, guglajte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare