To je to što me zanima!

Veznjak iz Hondurasa novo je pojačanje Tottenhama

Wilson Palacios je za 15 milijuna eura prešao iz Wigana u Tottenham. Ranije u srijedu Tottenham je objavio i dolazak golmana Carla Cudicinija
Vidi originalni članak

"Oduševljeno možemo izvijestiti sve navijače da smo dogovorili transfer Wilsona Palaciosa iz Wigan Athletica", priopćili su u srijedu na internetskim stranicama Tottenhama. Visokocijenjenoga 24-godišnjeg Hondurašanina londonski je nogometni klub platio 15 milijuna eura.
Početkom mjeseca menadžer Wigana Steve Bruce odbio je Tottenhamovu ponudu za svog veznjaka tešku 10 milijuna funti. No nije mogao odbiti Tottenhamovu ponudu uvećanu za 40 %.
"Dogovorili smo se s Wiganom, kao i s Palaciosom. Prošao je liječnički pregled i sada još samo čekamo njegovu radnu dozvolu kako bismo ga mogli registrirati", dodaju u priopćenju iz klupskih odnosa s javnošću.
Za Palaciosov je napredak najzaslužniji upravo njegov dosadašnji menadžer Steve Bruce, koji ga je u Wigan sa sobom doveo iz Birmingham Cityja. U Wiganu, klubu iz gornjeg doma premierligaške ljestvice, ofenzivni vezni igrač iz Hondurasa definitivno se afirmirao.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dusansk 21.01.2009.

    pa da. Bačeni novci...taj nije ni u Zvezdi prošao na probi...

  • JAX 21.01.2009.

    jos jedno bezvezno pojacanje u reziji totenhama

Komentiraj...
Vidi sve komentare