To je to što me zanima!

Vic godine: Schumacher u McLaren-Mercedesu

Bilo bi lijepo da se Michael vrati, izjavio je Bernie Ecclestone. No snovi su jedno, a McLarenova stvarnost izgleda sasvim drukčije
Vidi originalni članak

Što bi Formula 1 bila bez svih tih pustih želja, snova, glasina i laži? U kategoriju želja spada i najnovija glasina koja posljednjih dana kruži svijetom F1 cirkusa: Michael Schumacher bi u bolidu McLaren-Mercedesa trebao zamijeniti Fernanda Alonsa!
Iako bi to mnogi njemački fanovi rado htjeli, to neće dočekati. Sedmerostruki svjetski prvak nedavno je izjavio kako je iznimno zadovoljan životom nakon Formule 1 i ulogom savjetnika u Ferrariju, a povratak na stazu ne pada mu na pamet.
- Bilo bi lijepo da se Michael vrati - izjavio je Bernie Ecclestone. No snovi su jedno, a McLarenova stvarnost izgleda sasvim drukčije.
"Srebrne strijele" pokušavaju dovesti talentiranog Nicu Rosberga iz Williamsa. Frank Williams ljutitom rivalu Ronu Dennisu neće olako prepustiti Rosberga, koji je čvrstim ugovorom vezan uz Williams. Fernando Alonso sljedeću sezonu će, prema svemu sudeći, odraditi u Renaultu, Red Bullu ili Toyoti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare