To je to što me zanima!

Viceprvaci smo svijeta. I teški autsajderi u grotlu Wembleyja

Kladionice više vjeruju domaćinu nego gostu, koji je u četvrtak srušio Španjolce. Tako je po svjetskim kladionicama koeficijent na Englesku 1,85 dok je na Vatrene 4,50. Neriješeno vrijedi 3,80
Vidi originalni članak

Posljednji put kada je Hrvatska gostovala na Wembleyju nije se dobro provela. Bila je to utakmica u kojoj nije bilo Luke Modrića, a završila je s visokih 5-1 za Engleze.

I kada se pogleda iz današnje perspektive, bila je to golema utakmica. Pazite, po dva gola dali su Steven Gerrard i Frank Lampard, a 'petardu' je zaključio Wayne Rooney. Jedini gol za Vatrene zabio je Eduardo i to pri rezultatu 4-0 za Gordi Albion. Engleska se plasirala na Svjetsko prvenstvo, a Hrvatska je išla kući.

Ta 2009. bila je prije devet godina. Devet godina prohujalo je u trenu i Hrvatska sada ponovno nastupa na mitskom engleskom stadionu. I premda je travnjak bio razrovan od nastupa Anthonyja Joshue i NFL-ovaca, na njega su se žalili i Nizozemci, koji, usput rečeno, igraju sjajan nogomet, za Hrvatsku će biti spreman. Ne savršen, ali bolji nego do sada.

Oko 80 tisuća ljudi svjedočit će novoj povijesnoj utakmici koja za ulog ima ostanak jedne od reprezentacija u elitnom rangu.

A kladionice više vjeruju domaćinu nego gostu, koji je u četvrtak srušio Španjolce. Tako je po svjetskim kladionicama koeficijent na Englesku 1,85 dok je na Vatrene 4,50. Neriješeno vrijedi 3,80.

Nemamo Ivana Rakitića zbog ozljede, ali Nikola Vlašić spreman je pokazati sav raskoš talenta. Dvojka i 4,50 uopće ne zvuči loše.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • cimerrr 18.11.2018.

    Englezi jesu favoriti,naša obrana dosta pliva po bokovima i nije još na nivou sa SPa,uz to nema Rakitića što je svakako veliki hendikep. Ali naši se dižu iz utakmice u utakmicu i napad djeluje sve bolje,tako da može biti svašta.

  • Blogerusa 18.11.2018.

    Pokažite im koje 2 na svijetu a oni pljenavi zapad nemože drugačije nego samo sa ponižavanjem .Evo Njemci ispali pa nema kritike nego još govore kako je ispadanje još i bolje za njih pa eto neka im bude.

  • neki tamo lik 18.11.2018.

    To je zbog naše obrane koja je sklona raditi glupe pogreške, pogotovo u prekidima. Danas bi opet mogao biti neki glupi penal ili komičan gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare