To je to što me zanima!

Vida je prvak Turske! Titulu mu je donijela bolja gol-razlika...

Bešiktaš je mogao puno ranije osigurati naslov, ali su poraženi u zadnja dva kola, pa ih je dostigao Galatasaray, koji je kod kuće s nedovoljnih 3-1 pobijedio Malatyu
Vidi originalni članak

Nogometaši Bešiktaša osvojili su naslov prvaka Turske nakon što su u zadnjem kolu svadali u gostima Goeztepe s 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Vidina farma svinja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi gol za Bešiktaš zabio je 32-godišnji hrvatski reprezentativac Domagoj Vida, a nakon što je Goeztepe izjednačio, pogodak vrijedan naslova donio je Alžirac Ghezzal iz penala u 69. minuti.

Bešiktaš je mogao puno ranije osigurati naslov, ali su poraženi u zadnja dva kola, pa ih je dostigao Galatasaray, koji je kod kuće s nedovoljnih 3-1 pobijedio Malatyu.

Kako su obje momčadi završile s 84 boda, o prvaku je odlučivala gol razlika, a Bešiktaş (+45) je tu bio bolji od Galatasaraya (+44).

Bešiktašu je to 16. naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • obični_komentator 16.05.2021.

    Što sam dosada čuo u razgovoru s Turcima Vidu vrlo cijene, čak i rivalski klubovi, te neki smatraju da je trenutno najbolji stoper u turskoj ligi. Još je u klub stigao kao slobodan igrač, ako se ne varam. Drago mi je za Domagoja, puno sreće u nastavku karijere.

  • rokoxy1 16.05.2021.

    Bravo Vidaaa !!

  • Prokisla Maneštra 16.05.2021.

    Hrvati su bolji od Nijemaca to zapamti, najjači smo, da bolje ulažemo u sport nitko nam ne bio ravan. Nitko nije jači od Slavena, kakvi crni germani, pušiona

Komentiraj...
Vidi sve komentare