To je to što me zanima!

Vida, ljudino! Domagoj je dres iz finala poklonio policajcima

Domagoj Vida uramio je nekoliko dresova sa svojim imenom i potpisima svih igrača reprezentacije, a jedan dres je poklonio je i PP Donji Miholjac u znak zahvalnosti za osiguranje njegovog dočeka u rodnom gradu
Vidi originalni članak

Domagoj Vida je još jednom pokazao da je veliki čovjek.

Popularni Domo nije zaboravio na ljude koji su odradili lavovski posao tijekom dočeka srebrnih nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, pa je dres iz finala i utakmice s Francuskom poklonio Policijskoj postaji u svom Donjem Miholjcu.

- Kao zahvalu za sudjelovanje i angažman u dočeku člana nogometne reprezentacije Hrvatske prigodom povratka sa svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji i osvojene srebrne medalje u srpnju 2018. godine, Domagoj Vida uramio je nekoliko dresova sa svojim imenom  i potpisima svih igrača hrvatske reprezentacije. Jedan takav dres, za uspomenu i sjećanje na dane ponosa i slave, poklonio je i Policijskoj postaji Donji Miholjac u znak zahvalnosti za osiguranje njegovog dočeka u Donjem Miholjcu - stoji na stranici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon povijesnog uspjeha u Rusiji veličanstveno dočekana u Zagrebu. Od Zračne luke Franjo Tuđman pa sve do Trga bana Jelačića, vatrene je pratilo više od pola milijuna navijača, a prostor i trasu kretanja osiguravalo je više od 500 policijskih službenika.

Nakon dočeka u glavnom gradu, srebrni vatreni su proslavili i s navijačima u svojim gradovima. Vidi su feštu pripremili u Donjem Miholjcu, a on se dovezao u kočiji. S njim su bili supruga Ivana i sinčić David.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Frenkyy 14.01.2019.

    Zar nije mogao naći nekog boljeg i potrebitijeg da mu pokloni dres?

  • 14.01.2019.

    Jel dobila dres i ona policajka u plavoj bluzi koja ne voli becarac

  • martina46 14.01.2019.

    Lijepa gesta!!! Al uz to trebao je staviti i koverticu i minimalno onoliko para koliko je potrošio na onu ",svoju " ,na njezin rolex

Komentiraj...
Vidi sve komentare