To je to što me zanima!

Vida: Moramo biti pošteni pa reći da nismo zaslužili pobjedu

Treba se zamisliti, utakmica u Ukrajini bit će jako teška jer oni imaju šansu biti drugi. Jednostavno, to nam je zadnji vlak i moramo biti pravi u Kijevu, rekao je Domagoj Vida poslije Finske
Vidi originalni članak

Veliki šok protiv Finaca na Rujevici odmah po završetku utakmice za HRT je iskomentirala je 'devetka' Vatrenih Andrej Kramarić.

- Teško mi je sada nešto posebno reći. Svima je jasno da smo mi igrači i narod razočarani. Bili smo prije ljeta u odličnoj situaciji, a sad se u zadnjoj utakmici moramo boriti za play-off - rekao je Krama za početak pa nastavio:

- Ako je nešto posebno igrati, onda je to za reprezentaciju. Srce i mozak žele, ali noge ne slušaju. Moramo se skupiti i dati što treba - smatra Andrej i završava:

- Je li problem bio što smo pričali da smo već u Rusiji? U zadnje tri-četiri utakmice borimo se sami sa sobom, ne igramo ni približno kako igramo u klubovima. Ne znam rješenje, teško je nešto posebno reći, ali moramo se sada skupiti i ne gledati unazad. Znamo što nas čeka u Ukrajini, bit će jedna vrlo zanimljiva utakmica i nadam se da ćemo se na kraju veseliti. Žao mi je, ali dat ćemo sve od sebe da izborimo tu Rusiju.

VIDEO

Domagoj Vida, kao i uvijek, bio je britak i iskren.

- Moram reći na kraju da nismo danas zaslužili pobijediti. Kontrolirali jesmo, igrali smo, pokušavali, a onda kad smo zabili povukli smo se. Oni su preuzeli kontrolu, igrali dugačke pasove i dijagonale, na kraju nam se to obilo o glavu i dobili smo gol - rekao je Vida za početak pa nastavio:

- Teško mi je bilo što reći, vruća je glava, ali moramo biti pošteni i reći da nešto ne štima. Mi igrači pokušat ćemo u ovih nekoliko dana kako i što dalje, nećemo praviti drame od ovoga. Treba se zamisliti, utakmica u Ukrajini bit će jako teška jer oni imaju šansu biti drugi. Jednostavno, to nam je zadnji vlak i moramo biti pravi u Kijevu. Pokušat ćemo se pribrati i odigrati mušku utakmicu pa izboriti dodatne kvalifikacije, ako već ne možemo biti prvi - rezimira stoper pa završava:

- Igraju iz utakmice u utakmicu sve bolje, Jarmolenko se podigao otkako je otišao u Borussiju... Ali moramo prvo sebe gledati, vratiti se na igru s Eura u Francuskoj i tu atmosferu... Žao mi je naših navijača, ali lošije od ovoga ne može i dat ćemo sve od sebe da odemo u Rusiju i da budemo svi na kraju zadovoljni.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • miki8787 07.10.2017.

    Pa i niste zasluzili ni remi.

  • MateCro 07.10.2017.

    A zasto nitko ne prica o kramaricu, lika nema nigdje....

  • tmendas 07.10.2017.

    Ne branom Čaćića,ali...pa zar u našoj repki nisu sve zvijezde (zvijezdice) svojih klubova?! Vani se trgaju za svoj klub (Real, Barca...itd), a jučer...izgledali su poput miševa jer po meni, za sastav protiv Finaca (skidam kapu Fincima za borbenost jer su čak trebali po meni i pobijediti po pokazanoj igri), nije im niti trebao trener-pa zar zaborave igrati...ali dobro, očekuju ih njihove svetinje,njihovi klubovi koji ih plačaju "masnim" ciframa jer se ipak srcem igra za novac a ne za reprezentaciju Hrvatske...SRAMITE SE..

Komentiraj...
Vidi sve komentare