To je to što me zanima!

Vida na meti velikana, ali Turci su mu počeli stvarati probleme

Domagoj Vida bio je uistinu maestrala na Svjetskom prvenstvu, a njegove igre nisu prošle nezapaženo. Brojni europski velikani sada žele sjajnog braniča u svojim redovima, ali Bešiktaš ga neće pustiti tako lako
Vidi originalni članak

Domagoj Vida bio je stup Dalićeve obrane na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je na svakoj utakmici davao sve od sebe. Igrao je on sjajno u obrani i u napadu, a zabio je i jedan gol, onaj Rusima u produžetcima. 

Njegove sjajne igre nisu prošle nezapaženo pa su tako brojni europski velikani bacili oko na odličnog stopera. Među njima se najviše spominju Liverpool i Atletico Madrid

Prema nekim navodima, 'redsi' su već uputili Bešiktašu prvu ponudu za sjajnog Vidu u visini od 18 milijuna eura, no turski klub je to odmah odbio. Međutim, Jürgen Klopp se ne predaje i planira poslati novu, poboljšanu ponudu kako bi omekšao čelnike Bešiktaša koji traže 35 milijuna eura za hrvatskog braniča.

Inače, Vida je u Bešiktaš stigao u siječnju ove godine kao besplatan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Dinamom Kijevom. Za turski klub je odigrao 18 utakmica u kojima je zabio jedan gol.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Pivski trbuh_1988 19.07.2018.

    Jedina prava utakmica im.je bila.finale.

  • EmanuellMancy 18.07.2018.

    tolika je osteta ljudi toliko ide klubu a nw igracu sta je vama ?

  • profi19 17.07.2018.

    Zamisli te, dodje badave i nakon 18 utakmica ode za 30 milijuna. Ili zamisli te da je ante rebic placen prije 10 mjeseci 2 milijuna a sad ode za 40 ili vise milijuna. Lovren je takoder izdupliro vrijednost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare