To je to što me zanima!

Vida neće kraj sezone dočekati u Turskoj? Bilić ga želi u WBA

Domagoj Vida (30) ima ugovor s turskim Bešiktašem do ljeta 2021. godine, ali izgleda da hrvatski reprezentativac tamo neće ostati do kraja istog. Možda će se se opet naći pod vodstvom Slavena Bilića
Vidi originalni članak

Bešiktaš je i prije imao problema s financijama, a izgleda da ih je korona virus dodatno poljuljao na tom planu. Tako bi na kraju ove sezone mogli tražiti rješenje u prodaji nekih igrača, a među njima i hrvatskog reprezentativnog stopera Domagoja Vide (30) pišu turski mediji. 

POČETCI DOMAGOJA VIDE Nije bilo tako malih kopački pa je dobio rukavice: Uzela ih roda

Tamošnji Haber ističe kako je za Vidu zainteresiran Slaven Bilić koji bi ga volio vidjeti u West Bromwich Albionu koji se bori za ulazak u elitni rang engleskog nogometa. Tako bi, ako se sve ostvari prema nagađanjima, Domagoj Vida sljedeće sezone mogao zaigrati u Premiershipu.

U Tursku je stigao 2018. godine iz Dinamo Kijeva, a u 68 nastupa za Bešiktaš zabio je osam golova. Prema Transfermarktu, hrvatski reprezentativac vrijedi šest i pol milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • The_Man 25.04.2020.

    eto fine šanse za fulham..

  • violetmind 25.04.2020.

    Haha wba🤣🤣

  • 25.04.2020.

    Fabijane,gdje je ostatak tablice? Mislim da engleski Championship ne igra samo 13 klubova,mislim da ih je 24 sve skupa !?!?!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare