To je to što me zanima!

Vida: Nikad nisam bio bliže Dinamu, gledam i treninge

Soba mi gleda na igralište na kojem treniraju nogometaši Dinama. Mogu reći da zaista nikad nisam bio bliže Dinamu, rekao je Domagoj Vida
Vidi originalni članak

Na pripremama u Međugorju u sportskom centru 'Circle International' nalaze se i nogometaši Osijeka. Njihov kapetan Domagoj Vida tako trenira stotinjak metara od Dinama koji ga već neko vrijeme želi u svojim redovima.
- Nikad nisam bio bliže Dinamu, ha ha... Svako jutro kad ustanem, prvo što vidim je trening 'modrih'. Moja soba gleda na teren gdje Zagrepčani treniraju - rekao je Vida.
U Hercegovini se ovih dana priča da je transfer nadarenog igrača već gotova stvar. Čeka se samo dolazak Zdravka Mamića i njegov ručak s Branimirom Glavašom u Drinovicma, 30-ak kilometara od Međugorja.
- Jako cijenim Zdravka, on je veliki gospodin. Ne mogu reći da bi bilo loše imati njega za šefa - priča Vida.
Kruno Jurčić, trener 'modrih' nekoliko je puta nahvalio mladog hrvatskog reprezentativca.
- Lijepo je znati kad trener Dinama ima takvo mišljenje o vama. Moja želja je da u Osijeku ostanem do ljeta, ali nikad se ne zna... - rekao je Vida i dodao:
- Kad bih mogao birati, otišao bih u Italiju ili Njemačku. A što se tiče HNL-a, svakako u Dinamo. I Hajduk je veliki klub, ali Dinamo je ipak broj jedan i igra više u Europi.
Na svakom doručku suigrači zezaju Domagoja.
- Svako jutro 'iskačem iz paštete'. Suigrači me zezaju. Kao mali sam mjesečario, pa ih je sad strah da ne odmjesečarim na trening Dinama - rekao je kroz smijeh Vida.
Domagoj u slobodno vrijeme sa suigračima Ibriksom i Stranatićem igra belot i playstation. Na pitanje ima li djevojku kratko je odgovorio:
- Radim na tome.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • joope 20.01.2010.

    \"Nikad nisam bio bliže Dinamu, ha ha... Svako jutro kad ustanem, prvo što vidim je trening \'modrih\'.\" E moj Vida sad si ga zajeba,pa kako misliš do većeg kluba kad spavaš dok igrači tog većeg kluba već trniraju cccc

  • v3c 20.01.2010.

    samo se nadajte...

  • Horned Reaper 20.01.2010.

    Beli legendo gdje god ošao u koji god klub samo peri najbolji si !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare