To je to što me zanima!

Vida zabio za pobjedu Dinama protiv Dnjipra i osvajanje titule

Kijevskom Dinamu je ovo 14. naslov prvaka Ukrajine i prvi nakon 2009. godine. U međuvremenu naslove je u nizu osvajao Šahtar kojeg predvodi naš Darijo Srna...
Vidi originalni članak

Dinamo Kijev na svom je terenu svladao Dnjipro 1-0 te tako dva kola prije kraja ukrajinskog prvenstva osigurao naslov prvaka zbog nedostižnih sedam bodova ispred Šahtara te 12 ispred Dnjipra.

Odlučujući gol zabio je hrvatski reprezentativac Domagoj Vida u 84. minuti. Nakon udarca iz kuta lopta je došla do Ribalke na 20 metara, a on ju je poslao u sredinu, gdje ju je prihvatio Vida, oslobodio se čuvara i rutinski zabio za pobjedu. Vida je odigrao cijelu utakmicu, a u 87. minuti je dobio i žuti karton.

Dinamu je ovo 14. naslov prvaka Ukrajine i prvi nakon 2009. godine. U međuvremenu naslove je u nizu osvajao Šahtar. Cijelu utakmicu odigrao je i Nikola Kalinić u redovima poražene momčadi.

Dnjipro u srijedu igra Kup protiv Šahtara, a onda u nedjelju i prvenstveni sraz protiv momčadi našeg Darija Srne . U srijedu zatim igra finale Europske lige protiv Seville , da bi u subotu odigrao posljednje kolo ukrajinskog prvenstva protiv Hoverle.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 18.05.2015.

    Podsjeca me kad je za Dinamo u LP Qualifikacij zabio Gol u 96 minuti i satim je dinamo doso dalje... *-* Bravo Vida

  • AntiMamic1 17.05.2015.

    Vida vidi se miholjacko srce,bravo susjed samo naprijed

  • strmi007 17.05.2015.

    svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare