To je to što me zanima!

Vidal bijesan: Ružno da ekipa poput Atletica igra u finalu...

Odigrali smo fantastično, imali stotinu prilika i dali smo samo dva gola. Oni su, nažalost, u finalu. Ružno je da ekipa poput Atletica prođe u finale pored najjače ekipe na svijetu
Vidi originalni članak

Čileancu Arturu Vidalu teško je pala eliminacija protiv madridskog Atletica. Energični veznjak koji je prešao iz talijanskog Juventusa u Bayern prethodnog ljeta, zbog, kako je rekao, većih šansi da osvoji Ligu prvaka, nije se mogao suzdržati pred sedmom silom:

- Odigrali smo fantastično, imali stotinu prilika i dali smo samo dva gola. Oni su, nažalost, u finalu. Ružno je da ekipa poput Atletica prođe u finale pored najjače ekipe na svijetu, ružno je da Bayern bude zaustavljen u polufinalu - govorio je u dahu, te opalio po sucu:

- Sudac? Imao je neke probleme! Guardiola? Nije uspio, ali i dalje smo najjači. Osvajamo Bundesligu i njemački kup - tješi se Vidal.

Guardiola se od Bayerna oprašta bez osvojene Lige prvaka.

- Dao sam cijeloga sebe za ovu momčad, u svakom trenutku radio najbolje što sam znao. Znam da nismo dohvatili finale Lige prvaka, ali jako sam ponosan na ovu momčad. Pa i na način kako smo danas igrali nogomet. Bili smo jako dobri. No, onda primili taj naivan gol. Žao mi je, najviše zbog mojih igrača - rekao je Pep.

Tragičar Bayerna sinoć je bio Thomas Müller koji je promašio penal.

- Nogomet ponekad zna biti nezahvalan. Toliko smo napravili dobrih stvari u ovoj utakmici, ali presudile su nam one dvije-tri loše situcije. Nisam puno puta u životu svjedočio ovakvim utakmicama. Ovo je za sve nas veliko razočaranje, posebice za mene osobno. Nisam uspio zabiti s bijele točke, morao sam tu biti precizniji - priča Müller.

Bayernu nije pomogao ni obranjeni penal Manuela Neuera Fernandu Torresu.

- Ne znam, nemam previše riječi. Siguran sam da smo u 45 madridskih minuta, ali i cijeloj današnjoj utakmici bili bolja momčad. Prezentirali vrlo dobar nogomet za koji nismo nagrađeni. Tužni smo, teško mi je prihvatiti da ne idemo na finale u Milan - neutješan je Neuer.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • patrik3 04.05.2016.

    jaooo

  • patrik3 04.05.2016.

    j

  • dadomatos 04.05.2016.

    Šta manđukić kaže za jućerašnju tekmu? Guardiola,hahahahahahahahahahahaha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare