To je to što me zanima!

VIDEO Anfield izviždao himnu povodom krunidbe Charlesa III.

Klub je kazao kako je od njega zahtijevano da se pusti himna, bez obzira na snažno protivljenje, no također naglašava da je reakcija navijača "stvar osobnog izbora"
Vidi originalni članak

Povodom krunidbe kralja Charlesa III. u Londonu, uoči današnjih utakmica Premiershipa puštana je nacionalna himna "God Save The King".

Na Anfieldu je izviždana (Liverpool pobijedio Brentford 1-0). Ništa novo. Umjesto pjevanja, navijači su skandirali "Liverpool, Liverpool", što je postala svojevrsna tradicija kada se god nacionalna himna izvodi na njihovom stadionu.

PROSVJEDNICI: ON NIJE NAŠ KRALJ! Policija uhitila 52 osobe tijekom krunidbe kralja Charlesa III.

LIVERPOOL LOVI LIGU PRVAKA VIDEO Redsi do šeste uzastopne pobjede! Salah oborio rekord

Video pogledajte OVDJE

Klub je kazao kako je od njega zahtijevano da se pusti himna, bez obzira na snažno protivljenje, no također naglašava da je reakcija navijača "stvar osobnog izbora". 

Jurgen Klopp nije dao konkretno mišljenje o toj temi.

- Stav kluba je moj stav. Rekao sam nekoliko puta da je to tema o kojoj ja ne mogu imati ispravno mišljenje.

- Ja sam iz Njemačke. Mi nemamo kralja i kraljicu. Siguran sam da će mnogi ljudi u ovoj državi uživati u krunidbi, neki neće biti zainteresirani, a nekima se neće svidjeti. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NIKE 07.05.2023.

    Jedini istinski navijači dostojni Britanije, ostali je teška kukavelj.

  • DadoDavor 07.05.2023.

    Kažu da je Charls bogat da je mogao iz svog džepa platiti 17 krunidbi, ali sve su platili porezni obveznici. I to kad Britanija proživljava gospodarsku krizu. E pa valjda se konačno počinju buditi i shvaćati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare