To je to što me zanima!

VIDEO Arapi doveli legendarnog kečera da podigne trofej, a CR7 prasnuo u smijeh usred 'točke'

Kao da ulazi u ring, stigao je do trofeja i podignuo ga, a dobro je to nasmijalo portugalsku zvijezdu. Mnogi od nas smo kao djeca gledali kečere te je upravo Undertaker obilježio tu eru WWE-a
Vidi originalni članak

Dovođenjem zvučnih igrača su u Saudijskoj Arabiji poradili na populaziraciji nogometa. Potrošili su mnogo novaca, a sad su napravili korak više prije prijateljske utakmice vodećeg Al Hilala i Al Nassra u čijim redovima igraju Cristiano Ronaldo i naš Marcelo Brozović. Naime, pozvali su legendarnog kečera Undertakera da donese i podigne trofej kojeg je dobio pobjednik prijateljske utakmice.

Kao da ulazi u ring, stigao je do trofeja i podignuo ga, a dobro je to nasmijalo portugalsku zvijezdu. Mnogi od nas smo kao djeca gledali kečere te je upravo Undertaker obilježio tu eru WWE-a, a očito su Arapi odlučili kako ne treba raditi samo na nogometnom tržištu, već se uhvatili i pravljenja šoua.

Ako ništa drugo, barem su se dobro zabavili. Nakon toga je Al Hilal slavio protiv Al Nassra (2-0), a Ronaldo je imao nekoliko ispada za vrijeme i nakon utakmice.

ISPAD ZVIJEZDE VIDEO Odvratni Ronaldo dres protivnika obrisao o genitalije, a sutkinju je slao s travnjaka!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Angela04727 10.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

  • kakobudebitce 09.02.2024.

    CR je oznaka za Crna Rupa ili ?

  • migaču 09.02.2024.

    Prasnuo bi ronaldo i njega a ne samo smjeh

Komentiraj...
Vidi sve komentare