To je to što me zanima!

VIDEO Arsenal srušio United, pogledajte ludnicu od golova

Sjajni Edward Nketiah zabio je dva gola u pobjedi Arsenala protiv Manchester Uniteda. Bila je to fantastična utakmica u kojoj je Arsenal gubio, okrenuo pa do pobjede stigao tek u 90. minuti
Vidi originalni članak

Arsenal je pobijedio 3-2 u derbiju kola Premier lige protiv Manchester Uniteda i time osvojio važna tri boda u utrci za naslov engleskog prvaka.

United je poveo u 17. minuti nakon fantastične solo akcije Marcusa Rashforda. Reprezentativac Engleske izbacio Thomasa Parteyja odličnim potezom i onda silovito zabio s 20 metara u donji lijevi kut. 

Gol Rashforda pogledajte OVDJE.

Primljeni je gol 'otrijeznio' Arsenal. Prebacili su igru na protivničku polovicu, a Edward Nketiah izjednačio je u 24. minuti nakon odličnog ubačaja Granita Xhake.

Gol Nketiaha za izjednačenje pogledajte OVDJE.

Arsenal je poveo samo nekoliko minuta nakon početka drugog poluvremena. Bukayo Saka sjajno je zapucao u 53. minuti iz situacije u kojoj je malo tko očekivao da razmišlja o udarcu.

NEZAUSTAVLJIV JE VIDEO Čudesni Haaland zabio novi hat-trick u samo 14 minuta

Gol Sake pogledajte OVDJE.

Ipak, ni slavlje Arsenala nije trajalo dugo. 'Crveni vragovi' imali su korner, a Ramsdale je odbio loptu do Lisandra Martineza, koji je glavom prebacio brojne igrače ispred sebe i izjednačio na 2-2.

ŠTO TO ZUJI IZNAD GLAVA? Oršićev debi u Premier ligi omeo dron, Kovačić ni na klupi

Gol Martineza pogledajte OVDJE.

Momčad Mikela Artete nije se zadovoljila s jednim bodom. Tako su 'topnici' riskirali jedan bod i napadačkom igrom okružili gol Uniteda, a taj je plan urodio plodom u 90. minuti. 

Junak je ponovno bio Nketiah. Englez je skrenuo udarac koji je uputio Martin Odegaard i time donio Arsenalu ključna tri boda u borbi za titulu prvaka.

Gol pobjede pogledajte OVDJE.

Arsenal sad ima pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Manchester City uz utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 22.01.2023.

    Kako je lijepo biti Arsenalov navijac sada,uvijek je i bilo ali sam podosta patnji. Sada nam se svi dive...💪🔴⚪️

  • __Che__ 22.01.2023.

    di je onaj utd fan koji svaku tekmu kenja po arsenalu a dize utd u nebesa?

  • Gunersss_ 22.01.2023.

    Na godinu produzit ugovor sa Sakom na 15g ak treba i dati mu mjesecnu placu koliko god trazi!!!! NEVJEROJATAN je taj klinjo vec sad Igra se sa obranama i SVAKU utakmicu napravi dar-mar! Najvece pojacanje arsenala ce bit ako produze ugovor s njim.Ako uzmu naslov engleske onda je 99%da ce i produzit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare