To je to što me zanima!

VIDEO Atalanta na vrhu Serie A! Pogledajte lijep gol Pašalića

Konačno je zabio i ove sezone. Bilo je pitanje trenutka, a 'božica' je sada pogotkom hrvatskog reprezentativca izborila čelno mjesto i nastavila niz bez poraza. Martin Erlić igrao je cijeli susret za Sassuolo
Vidi originalni članak

Nogometaši Atalante pobijedili su Sassuolo 2-1 u 10. kolu Serie A te nastavili neporažen niz u talijanskom prvenstvu. 'Božica' je, kao najveći hit prvenstva uz Udinese, ovom pobjedom preuzela vrh ljestvice ispred Napolija, a jedan od strijelaca bio je i hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije dobro krenulo po domaći sastav. Georgios Kyriakopoulos doveo je Sassuolo u vodstvo potkraj prvog poluvremena kada je u 41. minuti otključao Sportiellov gol.

Atalanta je unatoč boljoj igri u prvoj dionici stigla u rezultatski zaotatak, no samo pet minuta kasnije Mario Pašalić zapalio je domaće navijače. Sjajno je odradio akciju, po tko zna koji put našao se na pravom mjestu i smireno dočekao asistenciju Brandona Soppyja.

Primio je loptu na drugoj stativi pa neometano pogodio u praznu mrežu zabivši svoj prvi pogodak ove sezone!

VIDEO PAŠALIĆEVA GOLA OVDJE

Već na početku drugog dijela momčad Gian Piera Gasperinija u potpunosti je okrenula rezultat. Ponovno zasluge idu Soppyju, koji je ovog puta pronašao Ademolu Lookmana, a bivši igrač Evertona zabio za 2-1.

Atalanta je imala još nekoliko dobrih prilika, no rezultat je stajao do kraja. I Pašalić i Martin Erlić u dresu Sassuola odigrali su cijelu utakmicu.

'Božica' je novom pobjedom, sedmom ove sezone, izbila na čelno mjesto talijanskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • MatijaKezele 16.10.2022.

    Da bar osvoje naslov

  • pacovikozec 15.10.2022.

    atalanta već godinama u vrhu talijanskog nogometa a ovi pišu hit prvenstva.

  • Tko sere 57 15.10.2022.

    Hajdukova škola ❤️💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare