To je to što me zanima!

VIDEO Balotelli je slupao limenu zvijer, teturao pa odbio alkotest

Kontroverzni talijanski nogometaš izgubio je kontrolu nad Audijem Q8 i odvalio kameni zid uz cestu u Brescii u Italiji. Izašao je iz auta i legao na tlo, ali nije trebao u bolnicu
Vidi originalni članak

Bivši talijanski nogometni reprezentativac Mario Balotelli (33) skrivio je prometnu nesreću u ulici Orzinuovi u Brescii u Italiji u četvrtak navečer oko 20.30. Prošao je bez teških ozljeda.

Balotelli je izgubio kontrolu nad Audijem Q8 i desnim krajem auta odvalio dio betosnkog zida uz cestu, zbog čega su iskočili zračni jastuci.

Prema navodima talijanskih medija napadač Adana Demirspora izašao je iz vozila, teturao i legao na tlo prije nego što su mu dali prvu pomoć. Odbio je alkotest pa su mu oduzeli vozačku, a nije morao u bolnicu. Ubrzo je na mjesto nesreće stigao brat Enock Barwuah i odveo ga kući.

Balotelli se ove jeseni vratio u Tursku i potpisao za ovoljetnog protivnika Osijeka u kvalifikacijama Konferencijske lige. Bivši igrač Intera, Cityja, Milana i Liverpoola, koji je poznat po kontroverzama na terenu i izvan njega, u prve četiri utakmice za Adanu Demirpor zabio je tri gola. Tek treba vidjeti hoće li ga i kako kazniti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Palmanova 24.11.2023.

    psihicki bolesnik

  • noelsz 24.11.2023.

    Fenomen, čovjek bez mozga

  • bant_zaje 24.11.2023.

    Evo, samo da nije glup, ne bi se ni razbio (iako je bio pijan). Taj auto ima sva moguća pomagala, od automatskog kočenja pa do praćenja trake- da nije isključio te sustave ne bi se skršio....al jbg, ne može baja imati to popaljeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare