To je to što me zanima!

VIDEO Bijesni Ronaldo zalijevao kamermana i tjerao ga od sebe

Al Nassr je odigrao treću utakmicu u samo četiri dana i još nije pobijedio od dolaska Marcela Brozovića koji, doduše, nije konkurirao. Sve su oči bile uprte u Portugalca koji je šokirao javnost
Vidi originalni članak

Ni petu utakmicu od dolaska Marcela Brozovića (30) Al Nassr ne zna za pobjedu. Doduše, u prvoj službenoj utakmici sezone hrvatski nogometni reprezentativac uopće nije bio u kadru, a klub iz Rijada remizirao je s gradskim rivalom Al Shababom 0-0 u prvom kolu Arapskog klupskog kupa prvaka.

Glavna priča s utakmice je ipak Cristiano Ronaldo (38). Zabio je eurogol u 75. minuti, primio loptu prsima i iz okreta iz voleja pogodio suprotni kut, ali suci su ga poništili zbog zaleđa. Portugalcu se to nikako nije svidjelo.

Nakon utakmice je, naravno, bio u fokusu kamera. Skinuo je kapetansku traku i mahao rukama, a kad ga je kamerman držao u kadru kraj aut linije, potpuno je izgubio živce, bočicom vode polijevao čovjeka i rukom mu pokazivao da se makne od njega.

Za čovjeka koji zarađuje 200 milijuna eura po sezoni, koji je postao vodeći svjetski ambasador Saudijske Arabije, u najmanju ruku nepristojno.

Al Nassru se nije isplatio sulud plan priprema i putovanja. Naime, u utorak je u Japanu igrao s PSG-om (0-0), već u četvrtak s Interom (1-1), a 30-ak sati kasnije, od čega je 12 sati bilo u avionu, remizirao s Al Shababom.

Nema previše vremena za odmor, u ponedjeljak će Al Nassr igrati protiv tuniskog Monastira, a u četvrtak protiv egipatskog Zamaleka. Dva najbolja kluba plasirat će se u četvrtfinale. Al Nassr je za to natjecanje dobio pozivnicu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • arow 29.07.2023.

    Ja bih da se ovakvi golovi priznaju

  • trpaj_sirotinju 29.07.2023.

    oni bi širili ligu prvaka zbog ovih....

  • NikolaNIĐO123 29.07.2023.

    Narcis kad stari polako gubi tlo pod nogoma. Gubi se ljepota, snaga, brzina, a to za nekoga kao sto je on znaci frustraciju. Kroz sljedecih nekoliko godina ako sam slucajno u pravu mozemo ocekivati svasta od njega. Bit ce kriva zena, real, novinari, novci, suigraci, suci itd. itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare