To je to što me zanima!

VIDEO Bogdanović i Knicksi do pobjede, nevjerojatna završnica

Jalen Brunson pokušao je zabiti pobjedničku tricu, ali njegov pokušaj nije bio precizan. Knicksi su uhvatili skok u napadu, ali je Donte DiVincenzo ubrzo izgubio loptu. Knicksi su, ipak, nekako 'isčupali' loptu...
Vidi originalni članak

Bojan Bogdanović (34) igrao je 21 minutu i zabio 13 koševa, a njegovi New York Knicksi pobijedili su 113-111 protiv njegovog bivšeg kluba Detroit Pistonsa. Utakmicu je obilježila dramatična završnica. Rezultat je bio 111-110 za Pistonse, a Knicksi su imali napad za pobjedu.

Jalen Brunson pokušao je zabiti pobjedničku tricu, ali njegov pokušaj nije bio precizan. Knicksi su uhvatili skok u napadu, ali je Donte DiVincenzo ubrzo izgubio loptu. Knicksi su, ipak, nekako 'isčupali' loptu, a Brunson je dodavanjem pronašao Josh Harta, koji je položio i zabio za vodstvo Knicksa.

RASPUCANI BOJAN VIDEO Bogdanović zablistao i tricama uništio Philadelphiju! Jokić ostvario novi NBA rekord

Hart je zaradio i dva slobodna bacanja, a pogodio je jedno i osigurao pobjedu Knicksa.

Bogdanović imao solidnu utakmicu u kojoj je zabio 5 od 11 šuteva iz igre i tri od osam pokušaja s trice. Imao je problema s osobnim pogreškama, napravio je tri prekršaja u malo više od 20 minuta na parketu.

NBA NOĆ Jokić je novim triple doubleom uništio Šarića i društvo. Zubac u porazu Clippersa zabio 16 poena BIO 17. IZBOR DRAFTA Jedan od najboljih NBA klubova dao otkaz srpskom košarkašu

Knicksi su četvrti u istočnoj konferenciji s 35 pobjede i 23 poraza. Detroit Pistonsi su i dalje najgora momčad NBA lige sa samo osam pobjeda i 49 poraza.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bako 27.02.2024.

    Sad sjeda rata za marka penalka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare