To je to što me zanima!

VIDEO Boston zabio za pobjedu sa zvukom sirene! Finale Istoka ide u sedmu utakmicu

Koš vrijedan produženja serije i nastavka drame zabio je Derrick White, koji je uhvatio skok nakon promašene 'trice' Marcusa Smarta i ubacio odbijanac sa zvukom sirene
Vidi originalni članak

Tek dvije desetinke sekunde dijelile su Miami od osvajanja Istočne konferencije i plasmana u finale NBA lige, no u infarktnoj završnici na gostujućem parketu Boston je slavio 104-103 te odveo seriju u sedmu utakmicu, takozvanu 'majstoricu'.

Koš vrijedan produženja serije i nastavka drame zabio je Derrick White, koji je uhvatio skok nakon promašene 'trice' Marcusa Smarta i ubacio odbijanac sa zvukom sirene. Suci su pregledavali ponovljenu snimku, ali odmah na prvu bilo je jasno da koš vrijedi, a nedugo zatim Celticsi su mogli početi slaviti.

White je, inače, utakmicu završio s 11 koševa, a najbolji strijelci u momčadi Bostona bili su Jayson Tatum (31 koš, 12 skokova) i Jaylen Brown (26 koševa, 10 skokova). Jimmy Butler ponovno je bio najbolji strijelac Miamija s 24 koša, ali uz očajan šut iz igre (5/21). Caleb Martin dodao je 21 koš i 15 skokova.

Sedma, zadnja utakmica u seriji igra se u Bostonu u noći s ponedjeljka na utorak u 2.30 po hrvatskom vremenu.

STIGAO JE KRAJ? Legendarni LeBron razmišlja o mirovini: Učinio sam sve što sam trebao u NBA-u. Vidjet ću... VIDEO: IDE ŠESTA UTAKMICA Boston razbio Miami i vratio se u igru, povijesni preokret za NBA ligu više nije tako daleko!

Podsjetimo, Heat je vodio 3-0 u seriji, a Boston je sada izjednačio na 3-3 te će na svom parketu imati priliku izboriti NBA finale i napraviti jedan od najvećih preokreta u povijesti lige!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mars7 28.05.2023.

    suci su pomogli bostonu

  • pomocni tockovi 28.05.2023.

    Dali ce se povijest ispisat?nikad nitko nije okrenio 3:0,ili 0:3

  • tatamatata 28.05.2023.

    Počeo se Jimmy sprdat na 3-0 pa ti karma vrati !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare