To je to što me zanima!

VIDEO Božićna bajka u La Ligi: Navijači Betisa bacali igračke na travnjak za nezbrinutu djecu

Navijači Betisa tradicionalno na posljednju domaću utakmicu uoči zimske stanke donesu igračke, koje uoči početka susreta bacaju na travnjak, a koje će za Božić završiti u rukama nezbrinute djece
Vidi originalni članak

Ovog vikenda odigralo se 17. kolo La Lige, a u njemu je, između ostalog, Betis s 4-0 slavio protiv Real Sociedada, no rezultat utakmice nije povod pisanja ovog teksta, već prekrasna gesta domaćih navijača.

Naime, navijači Betisa tradicionalno na posljednju domaću utakmicu uoči zimske stanke donesu igračke, koje uoči početka susreta bacaju na travnjak, a koje će za Božić završiti u rukama nezbrinute djece. Svakako hvalevrijedna gesta navijača kojih se u nedjelju na stadionu Benito Villamarin skupilo oko 50.000.

Prekrasne prizore sa stadiona Benito Villamarin možete pogledati OVDJE.

U takvoj predbožićnoj atmosferi domaći navijači gurali su svoje miljenike do uvjerljive pobjede protiv izravnog suparnika za mjesta koja vode u Ligu prvaka sljedeće godine.

Alex Moreno načeo je goste u 14. minuti, Juanmi je u 57. povećao na 2-0, devet minuta kasnije u strijelce se upisao i Fekir da bi veliko slavlje drugim golom potvrdio Moreno.

Betis sada ima 33 boda, bod manje od drugoplasirane Seville te četiri više od Atletica i real Sociedada.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 13.12.2021.

    Za razliku od naših navijača koji samo znaju svu energiju potrošiti na vikanje kako nekoga mrze ili kako nekoga žele ubiti

  • nottonightjosephine 13.12.2021.

    50.000 gledatelja na utakmici Betisa! Nama za toliki posjet treba 100 utakmica.

  • Mata10 13.12.2021.

    Nisu otkrili toplu vodu. U Kanadi je to tradicija već godinama u dvoranama za hokej. Često se ni led ne vidi od igračaka koje gledatelji ubace.

Komentiraj...
Vidi sve komentare