To je to što me zanima!

VIDEO Brojna rodbina Josipa Stanišića u Osijeku: Užicali smo 20 karata, tri sata radili natpis

Inače je dosta hladan po emocijama, ali presretan je. Redovito nam šalje dresove, rekao nam je bratić Josipa Stanišića, a među navijačima su bili i ujak i ujna novog hrvatskog reprezentativca
Vidi originalni članak

Iako je u Osijeku ovaj ponedjeljak jako hladno, to nije obeshrabrilo hrvatske navijače da u velikom broju dođu u Gradski vrt na utakmicu Hrvatske i Slovačke.

Prije utakmice uhvatili smo rodbinu Josipa Stanišića (21), mladog beka Bayerna koji je dobio povjerenje Zlatka Dalića drugu utakmicu zaredom za mjesto u prvoj postavi.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO

- Naravno da je presretan, ne može opisati emocije. Ali on je inače dosta hladan. Puno mu ovo znači, svi su mu maksimalno pomogli - rekao nam je bratić Josipa Stanišića koji nam nije htio otkriti ime.

Josipova obitelj vuče korijene iz okolice Slavonskog Broda. Majka je iz Oriovca, otac iz susjednog mjesta Malino.

- Očekivali smo da će dobiti šansu, pogotovo nakon ozljede Juranovića. Nije mala stvar da igrač Bayerna zaigra za reprezentaciju - rekao nam je Stanišićev bratić.

HRVATSKA - SLOVAČKA 2-2 Kiks Hrvatske na putu prema Kataru: Slovaci nas zaustavili, Rusija preuzela prvo mjesto!

Obukao je Josipov dres iz Bayerna i otkrio kako im novi reprezentativac redovito šalje dresove.

- Došlo nas je 50-ak, još se nismo svi skupili, ali na stadionu ćemo biti svi. Svi smo u rodbinskoj vezi - rekla je Stanišićeva sestrična Monika Buzo Balentović za RTL.

Tamo su bili i ujak Damir i ujna Zlata Buzo koji su imali poseban zadatak, izraditi veliki transparent s natpisom Oriovac. 

- Sinoć sam ga radio od 9 do ponoći. Tri sata sam ga farbao, mora biti najveći na stadionu! Baka je šivala, ja sam pravio slova. Za nećaka moramo to napraviti - rekao je ujak.

- Užicali smo od Josipa nekih 20 ulaznica. Na debiju smo plakali, navijali na svaku dobru loptu. Vrištali smo! Onaj početni gaf nas je pokosio, ali poslije nije bilo greške - kazala je ujna.

HNS je za ovu utakmicu u prodaju pustio oko 14.000 ulaznica, a prodano ih je oko 12.000.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 12.10.2021.

    Plivarić je za njega Space Shuttle

  • MateBan 12.10.2021.

    A da nije rodbine igraćs ,sponzoruša i muktaša nebi ih nitko ni gleda ,a pošto su većinom dinamovci to nebi smija biti problem jer naućili su na to

  • škorpion1980 12.10.2021.

    Rođaci , đabe ste krečili

Komentiraj...
Vidi sve komentare