To je to što me zanima!

VIDEO Brozovićev projektil kao u najboljim danima! Epic Brozo zabio golčinu u sudaru Hrvata

Hrvatski reprezentativac igra sve bolje i bolje, konačno je uhvatio formu zbog koje je bio neizostavan kotačić milanske momčadi i ponovno djeluje nezaustavljivo. U zadnjem kolu Serie A postigao je sjajan gol s distance
Vidi originalni članak

Nogometaši Torina su u posljednjem kolu Serie A dočekali milanski Inter. Ivan Jurić i Nikola Vlašić izgubili su ogled protiv Marcela Brozovića u sudaru Hrvata. Inter je slavio 1-0, a jedini pogodak zabio je upravo Epic Brozo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Crno-plavi' su slavili i čekali poraz Lazija u kasnijem terminu jer su 'nebeskoplave' mogli preskočiti i sezonu završiti na drugom mjestu. Takav je i bio pristup nogometaša Simonea Inzaghija od samog početka susreta. Ipak, Lazio nije dopustio iznenađenje i s 2-0 je pobijedio kod Empolija te se okitio titulom talijanskog doprvaka iza Napolija.

Finalist Lige prvaka poveo je u 37. minuti fantastičnim golom hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića. Epic Brozo igra sve bolje i bolje, konačno je uhvatio formu zbog koje je bio neizostavan kotačić milanske momčadi i ponovno djeluje nezaustavljivo.

Romelu Lukaku mu je ostavio loptu na 20-ak metara od gola, Brozović ju je poveo koji korak pa sjajno opalio u donji lijevi kut gola Milinkovića-Savića.

VIDEO GOLA OVDJE

Brozoviću je to bio treći ovosezonski prvenstveni pogodak, a prvi nakon 10. rujna prošle godine kada je također zabio Torinu.

I Brozović i Vlašić odigrali su cijeli susret, a rezultat se do kraja nije mijenjao.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Palmanova 04.06.2023.

    da oce vako zabit ManShityu i Nizozemskoj.Forza Roma ROMA Campione!

  • Culer1 04.06.2023.

    Lazio 🔵⚪

  • Matej22☮ 03.06.2023.

    Super 😊🍻

Komentiraj...
Vidi sve komentare