To je to što me zanima!

VIDEO Caktašev 'show' i drugi hat-trick u karijeri, Beljo odlična asistencija, Laszlo nemilosrdan

U 12. kolu HNL-a Osijek je uvjerljivo slavio na gostovanju u Koprivnici. Mijo Caktaš zabio je hat-trick, drugi u karijeri. Pogledajte golove utakmice
Vidi originalni članak

Nakon samo pet minuta utakmice u Koprivnici Zoran Zekić morao je zagalamiti jer njegova je momčad šeprtljavo, nesigurno reagirala i primila gol od Osijeka već u 5. minuti. Strijelac, ni kriv ni dužan obzirom da je htio ubaciti, bio je Mijo Caktaš.

Za 2-0 zabio je Kleinheisler u 35. minuti. Beljo je sjajno ukrao loptu i pravovremenu asistirao za Mađara koji je bio nemilosrdan.

'Točku na i' postavio je Mijo Caktaš s nova dva pogotka. Prvi je zabio na odbijanac nakon ubačaja Kleinheislera, a kasnije nakon udarca Gržana. Bio je to njegov drugi hat-trick u karijeri!

HAT-TRICK CAKTAŠA Osijek razvaljuje bez Bjelice: Nemoćni Slaven primio četiri!

Golove s utakmice Slaven - Osijek (0-4) pogledajte ovdje

PREKINULI POST Cosmi slavio prvi put kao trener Rijeke! 'Bijeli' pobijedili Goricu LUDO SLAVLJE HAJDUKA Sahiti: Nikad to neću zaboraviti, Awaziem: Mi smo akciju uigrali!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • JA SAM TAJ 09.10.2022.

    Gdje su oni koji tvrde da je Bjelica sam zaslužan za Dinamovo prezimljavanje u Europi. Nije im bilo dovoljno što je to ponovio mlađi Mamić pa možda im ovaj Poms nešto o Bjelici objasni.Za Hrvatske prilike Dinamo je daleko ispred ostatka lige i primjer kako klub treba biti organiziran pa da ne ovisi o jednom čovjeku pa ni čovjeku kao što je Zdravko Mamić koji je takav sustav u Dinamu i uspostavio.  

  • domagoj264 09.10.2022.

    Laszlo dođi u Dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare