Obavijesti

Sport

Komentari 56

Osijek razvaljuje bez Bjelice: Nemoćni Slaven primio četiri!

Osijek razvaljuje bez Bjelice: Nemoćni Slaven primio četiri!
8

Furiozni Osijek nadigrao je domaćina u Koprivnici i već u prvom dijelu zabio tri gola. U nastavku je pao još jedan, a potopljenom Belupu tri komada je utrpao Mijo Caktaš

Nogometaši Osijeka nastavili su s odličnom formom te su novu prvenstvenu pobjedu upisali protiv Slaven Belupa kojeg su u ogledu 12. kola HNL, u gostima, pobijedili 4-0 (3-0).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Osijek na pripremama 02:57

Prvo ime susreta bio je Mijo Caktaš koji je postigao tri pogotka, dok je jedan dodao Laszlo Kleinheisler. Osijek je time ostvario četvrtu pobjedu u prvenstvu u nizu, kao i petu u posljednjih šest nastupa. Slaven Belupo je izgubio četvrti put u zadnjih pet ligaških dvoboja.

Ogroman korak prema nova tri boda Osijek je napravio u prvih 45 minuta nakon kojih je imao vodstvo od 3-0. Već u petoj minuti zatresla se domaća mreža. Caktaš je ubacio iz slobodnog udarca, a loptu na kraju nitko nije dotaknuo već je ona otišla iza leđa domaćeg vratara Markovića za 1-0 Osječana.

Slaven Belupo i Osijek sastali se u 12. kolu SuperSport HNL-a

U 35. minuti gosti su povećali vodstvo nakon što je Beljo ukrao loptu, a akciju je završio mađarski reprezentativac Kleinheisler. Slaven Belupo je i definitivno bačen na koljena u nadoknadi prvog poluvremena, a još je jednom strijelac bio Mijo Caktaš.

Osijek na tome nije stao te je sve podsjetilo na prošlu utakmicu u kojoj je momčad Renea Pomsa imala 3-0 na poluvremenu protiv Lokomotive (4-1), a potom zabila i četvrti pogodak. U 52. minuti opet je pao Slaven Belupo, a razigrani Mijo Caktaš je postigao svoj treći pogodak na susretu za 4-0.

Slaven Belupo i Osijek sastali se u 12. kolu SuperSport HNL-a

Nakon toga su gosti bitno smanjili gas, a unatoč tome što je Slaven Belupo stvorio nekoliko sjajnih prilika do počasnog gola ipak nije došao.

Nedjeljni suparnici su ostali na istim mjestima na ljestvici. Osijek je treći te ima dva boda manje od drugog Hajduka. Slaven Belupo je četvrti i ima četiri boda manje od Osječana. (Hina)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
12. KOLO HNL-A 15:00 , Stadion u Koprivnici
Slaven Belupo
0 : 4
Osijek
Caktaš 5', 45+1', 52' Kleinheisler 35'
Sortiranje događaja

Kraj utakmice u Koprivnici!

Igrat će se još dvije minute sučeva dodatka.

87'

Zadnja promjena kod Osijeka. Iz igre je izašao Jugović, a ušao Ognjen Bakić.

85'

Nakon dva uzbuđenja koja su priredili nogometaši Slavena, ponovno je igra usporila. Osijek se praktički ni ne trudi otići prema naprijed i čeka da utakmica završi.

78'

Nova stopostotna šansa za Koprivničane u razmaku od samo šest minuta. Krstanović je podvalio loptu kroz sredinu, Mioč je izbio sam pred Ivušića, no golman hrvatske reprezentacije pokazao je zašto je u odabranom društvu Vatrenih.

Fantastično je obranio čisti zicer i sačuvao svoju mrežu.

Komentari 56