To je to što me zanima!

VIDEO City prošao Tottenham u Kupu, Kovi i Jošku cijeli susret: Gvardiol 'poludio' na Brazilca

Nathan Ake je u 88. minuti postigao gol vrijedan plasmana sljedeći krug za branitelje naslova. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić su odigrali cijeli dvoboj za momčad Pepa Guardiole, a obojica su zaradili žuti karton
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja jedina su momčad koja je u petak uspjela izboriti mjesto u osmini finala engleskog FA kupa svladavši na gostovanju u sjevernom Londonu Tottenham Hotspur s 1-0.

Nathan Ake je u 88. minuti postigao gol vrijedan plasmana sljedeći krug za branitelje naslova. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić su odigrali cijeli dvoboj za momčad Pepa Guardiole, a obojica su zaradili žuti karton. Kako je to napravio Gvardiol kad je odgurnuo Richarlisona, možete pogledati OVDJE.

Utakmice Bristol City - Nottingham Forest i Chelsea - Aston Villa završile su bez golova pa će se igrati ove utakmice u Nottinghamu, odnosno Birminghamu.

Dvoboj drugoligaša Sheffield Wednesdaya i Coventryja završio je 1-1. Gosti su poveli golom Victora Torpa (45), a izjednačio je Djeidi Gassama (84). U reprizi će Coventry biti domaćin.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nikita123 15.02.2024.

    transvestit

  • CROAT95 27.01.2024.

    Ova brazilska prepotentnost i je glavni razlog sto se uvijek stisnu u najbitnijim trenucima na zadnjih 5 svjetskih hahaha ti cim okuse prvi znacajni cash misle da su Pele i Ronaldinho

  • Space Burek 27.01.2024.

    Trenutno je samo Vinicius odvratniji i prljaviji igrač od richarlisona. Obojica simuliraju, provociraju protivnika i publiku a vole i udarati. A uz to imaju debilna tetovaže na leđima. Dva klauna sa jako puno sreće u životu bez koje bi cistili ulice po Brazilu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare