To je to što me zanima!

VIDEO Dani Olmo se teško ozlijedio tek što je ušao! 'Nešto je slomio, na putu je za bolnicu'

Leipzig je u 9. kolu Bundeslige slavio protiv Kölna (6-0), Dani Olmo je u igru ušao u 63. minuti, ali izašao samo sedam minuta kasnije. Tijekom jednog duela je pao na rame i morao je iz igre
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici sezone odigrao je kao iz snova. Dani Olmo (24) utrpao je tri gola Bayern Münchenu i sa svojim Leipzigom im ukrao trofej ispred nosa. Mnogi su pomislili da je to uvertira u najbolju sezonu karijere sjajnog Španjolca kojeg ozljede ne puštaju na miru u Leipzigu. I kada je sve krenulo sjajno, opet se upetljala zla sudbina. 

Ozlijedio se u rujnu tijekom utakmice Španjolske i Gruzije pa pauzirao sedam utakmice. Vratio se u prošlom kolu Bundeslige pa zabio Crvenoj zvezdi u Ligi prvaka kao najava svjetlijih dana. No, opet peh.

Leipzig je u 9. kolu Bundeslige slavio protiv Kölna (6-0), Dani Olmo je u igru ušao u 63. minuti, ali izašao samo sedam minuta kasnije. Tijekom jednog duela je pao na rame i morao je iz igre. Video pogledajte OVDJE

- Prišao sam mu da ustane, ali je odmah rekao da ima problem s ramenom - rekao je njegov suigrač David Raum.

Cijelu situaciju je nakon utakmice dodatno pojasnio trener Marco Rose. Nažalost, prognoze nisu dobre. 

- Ne izgleda baš dobro, nešto mu je slomljeno u ramenu. Sada je na putu za bolnicu. Dijagnoza se još čeka, ali svakako možemo očekivati srednje do dugoročne zastoje. Opet će izbivati nekoliko tjedana, a nalazi će pokazati o čemu se točno radi. Teško je ovo podnijeti, nismo ga imali proteklih šest tjedana, a toliko nam je važan igrač. Bilo bi fantastično da ga možemo koristiti u idućim izazovima. Jako sam tužan - rekao je Rose, prenosi Kicker.

Nažalost, pred njim je nova pauza. I to u trenucima kada je uhvatio formu. Riječ je o fenomenalnom igraču, ali nažalost, ozljede mu usporavaju karijeru. Da ih nema posljednje tri godine, već odavno bi igrao u najboljim europskim klubovima. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Volim 69 keks 29.10.2023.

    Vrime je vrati se

  • 29.10.2023.

    Igračina, šteta zbog ozljeda.

  • split voli Dinamo 29.10.2023.

    Olmo,Dinamova legendo,brzi oporavak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare