To je to što me zanima!

VIDEO Čudesni Modrić asistirao pa zabio: Pogledajte bombetinu

Ako je Camavingin gol bio sjajan, onda je Modrićev bio maestralan! Fantastično se namjestio na ljevicu pa lansirao projektil u same rašlje. Prethodno je asistirao, a onda Realu donio preokret
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida su u 27. kolu La Lige s uvjerljivih 4-1 (2-1) razbili Real Sociedad. Čudesni Luka Modrić (36) sudjelovao je kod dva pogotka u prvom poluvremenu - za prvi je asistirao, a drugi je fantastično zabio. Bio je to gol koji će se još dugo vrtjeti malim ekranima i društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, Sociedad je prvi stigao do vodstva. Igrala se 10. minuta kada je Oyarzabal zabio za prednost gostiju.

Prednost je trajala pola sata. A onda je na scenu stupio Luka Modrić. Fantastično je istrčao akciju pa vratio loptu u sredinu za Camavingu. Asistencija je pola gola, kaže se, što sada ipak nije sasvim bio slučaj jer je malo tko mogao pretpostaviti da će veznjak Reala opaliti.

A bio je to fenomenalan gol.

VIDEO GOLA OVDJE

Samo tri minute kasnije potpuni preokret! Ako je Camavingin gol bio sjajan, onda je Modrićev bio maestralan! Luka se sjurio kroz sredinu, namjestio na ljevicu pa fantastično odapeo u same rašlje i zabio spektakularan gol. Zaista predivan pogodak koji vrijedi iznova pogledati nekoliko puta!

VIDEO MODRIĆEVA GOLA OVDJE

Modrić je tako postao najstariji igrač Real Madrida, koji je zabio gol izvan šesnaesterca kada je u pitanju La Liga i to barem od 2003/04 otkad Opta vodi službenu statistiku.

Real je nastavio s odličnom igrom i u nastavku. Karim Benzema je zabio u 69. minuti, ali mu je pogodak poništen zbog zaleđa. No, samo pet minuta kasnije VAR je potvrdio prekršaj nad Viniciusom i Benzema je iz najstrože kazne zabio za 3-1.

Konačnih 4-1 postavio je Asensio u 79. minuti, a do kraja susreta još valja istaknuti da je Modrić igru napustio u 82. minuti. Real je stigao do 19. pobjede u sezoni i suvereno drži vrh prvenstvene ljestvice.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • mp73 06.03.2022.

    Ah, barem nešto lijepo jučer u mom životu, malo lukice i lovice!

  • Janka Puszta 2 06.03.2022.

    Bravo Luka, odličan igrač. U tim godinama igrat na tim nivou, samo rešpekt. I nadam se da se buš barem ovog gola setil poslje, kad se već puno stvari nemreš setiti.

  • istra zemlja 06.03.2022.

    Lagano ljevica. Hala Madrid

Komentiraj...
Vidi sve komentare