To je to što me zanima!

VIDEO Petko dao loptu s očima, Oršić povaljao dvojicu pa zabio

Prvo je zaljuljao osječkog lijevog bočnog, prodao lažnjak Škoriću koji je zaronio u prazno, a nakon što se otvorio put prema mreži Ivušićeva gola neobranjivo pogodio za vodstvo. Krasan gol Dinama
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica odlučio se povući na Maksimiru. Bio je to potez koji mu se na koncu nije isplatio jer ne samo da je Dinamo protiv Osijeka (3-0) u derbiju 34. kola Prve HNL zabio prvi, već su Osječani potkraj prvog dijela ostali i s igračem manje kada je Čeberko pocrvenio poslije neopreznog starta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je pritiskao praktički od početka, stvarao šanse pa u 34. minuti naplatio dominaciju. Strijelac je bio Mislav Oršić, no zasluge defnitivno treba pripisati i Bruni Petkoviću, koji je čudesnom loptom preko 'pola terena' proigrao Oršića.

Petković je maestralno pronašao suigrača na krilu duboko sa sredine terena, najbolji strijelac 'plavih' sjurio se po lijevoj strani pa izvanrednim driblingom odškolovao Grgića i kapetana Osijeka Škorića.

Prvo je zaljuljao osječkog lijevog bočnog, prodao lažnjak Škoriću koji je zaronio u prazno, a nakon što se otvorio put prema mreži Ivušićeva gola neobranjivo pogodio za vodstvo.

Bio je to Oršićev 13. pogodak ove sezone u HNL-u.

A u 60. minuti Dinamo je povećao prednost. Oršić je sjajno proigrao Bočkaja na boku, a bivši igrač Osijeka sjajnim dodavanjem po podu poslužio Špikića u sredini. Mladi Dinamov krilni napadač je u padu iz prve vršcima prstiju iz blizine poslao loptu u mrežu i poslao Maksimir u delirij.

Priči je bio kraj u 81. minuti. Insiprativnu večer imao je Petković, koji je još jednom odlično asistirao, ovoga puta Menalu. Krilni napadač Dinama odlično je naciljao suprotni kut i majstorski pogodio pa zasluženo proslavio nakon što je imao velikih zdravstvenih tegoba.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Roh 09.05.2022.

    Uspjeli su pobijediti nekoga nakon što je podmazani sudac pokazao crveni Osijeku, i sad svi o tom bijednom Dinamu pišu kao o nekom svjetskom čudu. A već u nedjelju će ih Računica otkantat!!

  • istina321 08.05.2022.

    ma mislima je zabio gol... nemoj me j.

  • mrzimpoloticare 08.05.2022.

    Hahaha osijek pusta dinamu hahahahja

Komentiraj...
Vidi sve komentare