To je to što me zanima!

Video digao prašinu, a Hirscher otkriva: Nisam znao da snimaju

Pokrenula se lavina oko ničega. Jednostavno sam dobio želju ponovno ići na skijanje, a skijam se samo u sunčanim danima, kaže jedan od najboljih skijaša u povijesti na pitanje o mogućem povratku
Vidi originalni članak

Apsolutno nema šanse i nema želje, izjavio je bivši najbolji skijaš svijeta Austrijanac Marcel Hirscher (31) na pitanje vraća li se u Svjetski kup alpskog skijanja. 

Osmostruki sveukupni pobjednik Svjetskog kupa nedavno je viđen kako u punoj opremi trenira slalom u Reiteralmu, a video koji je objavljen na društvenim mrežama pokrenuo je glasine da se Hirscher priprema za povratak.

- Nisam ni znao da me snimaju. Pokrenula se lavina oko ničega. Jednostavno sam dobio želju ponovno ići na skijanje, a skijam se samo u sunčanim danima - kazao je 31-godišnjak u ponedjeljak navečer u razgovoru na ServusTV.

Šesterostruki najbolji sportaš Austrije prekinuo je karijeru u rujnu 2019. godine, a priznao je da većinu slobodnog vremena provodi na motociklu, a pokrenuo je i kompaniju za proizvodnju skijaške odjeće. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • razor13 22.12.2020.

    Čovjek je uvijek bio prvi s najmanje sekundom prednosti ispred drugog, doktorčina skijanja

  • MiskoMiskic 22.12.2020.

    kako je dominirao,strava

  • Box777 22.12.2020.

    Nisam ni znao da me snimaju... kaze on Sve okej, nek covjek skija, nek radi sta oce, al cemu takva laz, sta to meni ili ikom mijenja u zivotu, jel se on snimo il nije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare