To je to što me zanima!

VIDEO Igrač Dinama signalizirao penal za Čehe?! Pogledajte ruku Mišića za vodeći gol Viktorije...

Ako je Bernauer bio tragičar prije tjedan dana, ovaj put je zgriješio Josip Mišić. Opet nesmotrena reakcija, raširio je ruke dok je bio u skoku, a lopta ga je pogodila u desnu ruku. Chory je poentirao s bijele točke za 1-0
Vidi originalni članak

Viktoria Plzen nije ništa posebno pokazala u Maksimiru prije dva tjedna, ali je slavila 1-0. I to zahvaljujući neshvatljivoj reakciji Maximea Bernauera koji je gostima poklonio penal, a oni su to objeručke iskoristili.

Ovaj put je mjesto radnje Plzen umjesto Zagreba, ali sve drugo je isto. Hrvatski prvak jednostavno nema sreće protiv češkog kluba.

Viktoria je ugostila 'modre' u 4. kolu Konferencijske lige. Dinamo je dobro ušao u susret, Česi se nisu posebno iskazali, ali poveli su golom Choryja u 35. minuti. I to iz penala, opet.

Ako je Bernauer bio tragičar prije tjedan dana, ovaj put je zgriješio Josip Mišić. Opet nesmotrena reakcija, raširio je ruke dok je bio u skoku, a lopta ga je pogodila u desnu ruku. Sudac nije ni morao pregledavati snimku, tu je sve bilo jasno. A bizarno je da je na ruku pokazivao i igrač Dinama Mahir Emreli?!

Chory je opet uzeo loptu i silovito pogodio donji lijevi kut. Zagorac je bio na lopti, ali udarac je bio prejak. 

Gol pogledajte OVDJE

>>>Utakmica je u tijeku

Dinamo je potonuo nakon primljenog gola i spašavao živu glavu krajem prvog dijela. Viktoria se razgoropadila i još jače pritisnula, imala dvije šanse, ali srećom nije lopta završila u mreži. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • valjamte popesku 09.11.2023.

    ta idioterija da je svaki doticaj ruke u šesnajstercu penal nema veze sa zakonima fizike.kak skočit s rukama uz tijelo?pa još leđima okrenut lopti znat da loptu možeš pogodit rukom?odrežite ruke nogometašima,ili im ih zavežite na leđima,a aut nek se puca nogom.ovo s nogometom više nema veze,lakat ruke u ofsajdu,a rukom nemreš zabit.to su idioterije,zato više ni ne gledam tekme,nit drukam i baš mi je lepo.

  • Ivan VK 09.11.2023.

    Ovo nije penal.... naravno ako pričamo o rukometu...🤣🤣🤣

  • 09.11.2023.

    Penal diskutabilan ofside isto tak ali dinamo nema igru pa mi nemremo kontru odigrati ne znaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare