To je to što me zanima!

VIDEO Djevojčica se probila do Ronalda. Zagrlio ju je i poklonio joj dres. Plakala je od sreće....

Redari su dopratili djevojku do Portugalca koji ju je prvo zagrilio, a potom joj je dao dres. Na što je i mlada cura uzvratila još jednim zagrljajem... U stanju blagog šoka, nevjerice i suza radosnica...
Vidi originalni članak

Portugal je osvojio samo bod u Dublinu kod Irske, no neće Cristiano Ronaldo i društvo očajavati jer u zadnjem kolu dočekuju Srbiju i da bi se plasirali u Katar na Svjetsko prvenstvo, ne smiju izgubiti. Isto bi bilo i da su pobijedili.

Ronaldo je, po običaju, bio glavna zvijezda na travnjaku, još i tijekom utakmice počeli su ga salijetati mladi obožavatelji. Jedan momak dotrčao je do Ronalda, ali zaštitari su ga odveli.

Drugim riječima, promašio je trenutak. Jer, nakon zadnjeg zvižduka djevojčica se probila kroz zaštitarski kordon i došla do Ronalda uz pratnju redarske službe koja nije reagirala kao u slučaju s dječakom Štoviše, dopratili su djevojku do Portugalca koji ju je prvo zagrlio, a potom joj je dao dres. Na što je i mlada cura uzvratila još jednim zagrljajem... U stanju blagog šoka, nevjerice i suza radosnica.

Video tog trenutka pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 12.11.2021.

    Ovako se nebi ponasali da se bog materijalizira na travnjaku...

  • _Bono_ 12.11.2021.

    Lijepa gesta....

  • daleko najjaci 12.11.2021.

    Pomalo bizarno jer se otimaju za dres protivnickog igraca..Kao da recimo na Poljudu utrci netko za dres nekog Rusa,a oko njega Caleta,Petkovic,Gvardiol,nitko zainteresiran za njih..

Komentiraj...
Vidi sve komentare