To je to što me zanima!

VIDEO Dobro da nisu koristili i palice: Pogledajte masovnu tučnjavu na bejzbol utakmici

Bacači domaće momčadi u nekoliko su navrata pogađali lopticom protivničkog udarača. Namjerno? Možda. Kako god, sve je eskaliralo tijekom druge izmjene
Vidi originalni članak

Da ne bi bilo "toga samo ima na Balkanu", evo priče iz Sjedinjenih Američkih Država, točnije iz MLB-a. U 'Gradu anđela' snage su odmjerili Los Angeles Angelsi i Seattle Marinersi (2-1). Doslovno.

Naime, bacači domaće momčadi u nekoliko su navrata pogađali lopticom protivničkog udarača. Namjerno? Možda. Kako god, sve je eskaliralo tijekom druge izmjene kada je Andrew Wantz (LA Angels) pogodio u tijelo Jesseja Winkera (Seattle Mariners) lopticom koja je letjela brzinom od gotovo 150 km/h!

POGLEDAJTE VIDEO:

Bijesni Winker tada je krenuo prema klupi domaće momčadi te ih počeo psovati, a već u sljedećem trenutku svi igrači i članovi stožera zatrčali su se jedni prema drugima. Poletjele su i šake. Dobro da nisu palice. Tučnjava je trajala ukupno četiri minute, a utakmica je nastavljena 20-ak minuta kasnije nakon što su suci napokon uspjeli umiriti obje strane. A morali, logično, dodijeliti i poneku kaznu.

Kao rezultat incidenta Marinersima su isključena tri od prva četiri udarača - Winker, Julio Rodriguez i J.P. Crawford, dok su su trojica bacača Angelsa - Wantz, Raisel Iglesias i Ryan Tepera, također poslani ranije na tuširanje. A s terena su izbačeni i menadžeri momčadi Phil Nevin (Angels) te Scott Servais (Mariners).

- Jedini kojima ću se ispričati su navijači. I to je to. Platili su ulaznicu teško zarađenim novcem i nisu zaslužili ovo. Ispričavam se navijačima, pogotovo ženama i djeci - rekao je Winker nakon utakmice.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Klips 28.06.2022.

    Ovo i nije neka masovna tučnjava. Više bi rekao masovno razdvajanje uz pokoji udarac. U južnoj Americi su masovne tučnjave i to često uz mrtve

  • sljastrava 28.06.2022.

    Zbog čega se i oko čega se ljudi tuku.Jadno.

  • Piver 28.06.2022.

    opravdano napali druge..nepratim taj sport ali dobro da ga nije gadjo u glavu makar ima kacigu

Komentiraj...
Vidi sve komentare