To je to što me zanima!

VIDEO Dončić odveo Maverickse do izjednačenja protiv Zupčevih Clippersa! Novi poraz Phoenixa

Pacersi su izjednačili su na 1-1 u seriji protiv Bucksa pobjedom od 125-108 u drugoj utakmici. Damian Lillard zabio je 34 koševa za domaćina, ali nije mogao opet odvesti Buckse do pobjede bez Giannisa Antetokounmpa
Vidi originalni članak

Košarkaši Dallas Mavericksa izjednačili su na 1-1 u seriji prve runde NBA doigravanja protiv Los Angeles Clippersa nakon pobjede od 96-93 u napetoj utakmici. Luka Dončić bio je prvo ime na utakmici s 32 koša, šest skokova i devet asistencija, dok je hrvatski košarkaš Ivica Zubac odigrao 33 minute i imao double-double od 13 koševa i 12 skokova (šut 5 od 12).

To je drugi double-double za Zupca u ovoj seriji nakon što je u prvoj utakmici imao 20 koševa i 15 skokova u slavlju Clippersa, koji računaju na njegove fizičke predispozicije u reketu u ovoj seriji zato što Mavsi nemaju centra koji bi mu parirao pod košem. 

SLAVLJE PROTIV PHILADELPHIJE Skromni učinak Bogdanovića u novoj playoff pobjedi Knicksa INCIDENT NA TRIBINAMA VIDEO Brat Nikole Jokića šakom udario navijača nakon što su se žestoko posvađali na tribinama

Clippersi su vodili na početku posljednje četvrtine 66-65, ali su Dončić i Irving zabili po sedam koševa u zadnjoj dionici i time poravnali seriju, koja sada seli u Teksas. Dallas je domaćin treće i četvrte utakmice, ali Clippersima je svakako drago što im se u drugoj utakmici vratio najbolji igrač Kawhi Leonard, koji je imao 15 koševa i sedam skokova na utakmici.

Timberwolvesi povećali vodstvo, Pacersi izjednačili

Minnesota Timberwolvesi vode 2-0 u seriji protiv Phoenix Sunsa nakon što su na domaćem terenu pobijedili u drugoj utakmici 105-93.Jaden McDaniels bio je neočekivani junak "vukova" s 25 koševa, dok je Booker s 20 koševa predvodio Sunse.

Indiana Pacersi izjednačili su na 1-1 u seriji protiv Milwaukee Bucksa pobjedom od 125-108 u drugoj utakmici. Damian Lillard zabio je 34 koševa za domaćina, ali nije mogao ponovno odvesti Buckse do pobjede bez Giannisa Antetokounmpa koji nije igrao zbog ozljede lista. 

LUDA UTAKMICA VIDEO Jokićev suigrač pogodio šut sa sirenom i srušio Lakerse

Pascal Siakam odigrao je sjajnu utakmicu s 37 koševa, 11 skokova i šest asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ZUKIZUKIZUKI 24.04.2024.

    5/12 za centra čiji pokušaji su gotovo svi iz reketa je loše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare