To je to što me zanima!

VIDEO Dron ometao utakmicu, igrač ga dohvatio i raskomadao

Tri minute nakon što je sudac oglasio početak susreta, pri izvođenju kornera Newells Old Boys na teren je uletio dron kojeg su nogometaši ubrzo eliminirali i uništili
Vidi originalni članak

Rosario Central pobijedio je Newells Old Boys 3-0 i tako petu godinu zaredom ostao bez poraza u drugom najvećem argentinskom derbiju.

U trećoj minuti susreta, domaćini su se spremali izvesti korner, a u tom trenutku iznad šesnaesterca Newellsa pojavio se dron s kojeg je visila podrugljiva poruka na račun gostiju. 

Jedan od igrača Rosarija uspio ga je dohvatiti, te ga je odvukao iza gol-aut linije.  Dron se napola raspao, ali presudio mu je Pablo Perez koji ga je dokrajčio nagazivši ga kopačkom. Htio je biti siguran da dron više neće poletjeti pa ga je udario i loptom. 

Naime, navijači zbog aktualne pandemije nisu u mogućnosti gledati utakmice s tribina stoga pronalaze razne načine kako bi  bili dio sportskih događanja. 

Nakon incidenta, Rosario je poveo u 17. minuti golom Rubena, a Ferreyrea je u 61. minuti povećao vodstvo na 2-0.  Deset minuta prije kraja utakmice, za pobjedu od 3-0 zabio je Martinez.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 03.05.2021.

    Koja budala je upravljala dronom kad je dozvolila da ga igrači dohvate

Komentiraj...
Vidi sve komentare