To je to što me zanima!

VIDEO Dvojica Riječana koji su napali torcidaše izbjegli zatvor, ali neće smjeti ići na utakmice

Pripadnik Armade iz Viškova (51) i Rijeke (38) dobili su mjeru zabrane napuštanja boravišta četiri sata prije, tijekom i četiri sata nakon svih utakmica Rijeke. Morat će se javljati i u policijsku postaju
Vidi originalni članak

Dvojica pripadnika navijačke skupine Armada, koji su prije tjedan dana sudjelovali u tučnjavi nedaleko od riječkog željezničkog kolodvora, odsad će omiljene nogometne utakmice moći gledati samo na TV-u.

POGLEDAJTE VIDEO: Tučnjava u Rijeci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, sudac riječkog Županijskog suda uzeo je u obzir njihovu dosadašnju neosuđivanost kao i činjenicu da se protiv njih ne vodi nikakav kazneni postupak te im je, umjesto istražnog zatvora, odredio niz mjera opreza.

Tako su 51-godišnjak iz Viškova i 38-godišnjak iz Rijeke, dobili mjeru zabrane napuštanja boravišta četiri sata prije, tijekom i četiri sata poslije odigravanja domaćih i gostujućih utakmica Rijeke u svim službenim natjecanjima u okviru HNS-a, Uefe i Fife te prijateljskim utakmicama.

- Bilo je strašno. Krvi posvuda, demolirali su cijeli kafić. Letjele su stolice, pepeljare, boce... Tuklo ih se tridesetak - rekla nam je čitateljica koja je poslala snimku.

POGLEDAJTE VIDEO Krš i lom u Francuskoj: Navijači Bordeauxa upali su u zasjedu

Također, zabranjeno im je posjećivanje stadiona na Rujevici u zoni od jednog kilometra. Osim toga, dva puta tjedno imaju obvezu redovitog javljanja načelniku PU primorsko-goranske. U slučaju nepridržavanja navedenih mjera čeka ih u istražni zatvor.

Podsjetimo, dvojac se sumnjiči da su, zajedno s više maskiranih nepoznatih osoba, kao pripadnici navijačke skupine Armada, zbog netrpeljivosti napali pripadnike navijačke skupine Torcida, koji su bili na proputovanju za Pulu.

Tom prilikom, dok su letjele stolice, boce i pepeljare, srećom nitko nije teže ozlijeđen, ali je uslijed sukoba, vlasnicima kafića, čiji je inventar uništen, počinjena veća materijalna šteta.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • samokodnas 11.10.2021.

    Nikada mi neće biti jasno kako mladi dečko može uzeti neki predmet, i opaliti drugu mladu osobu po glavi, znajući da ga tako može i ubiti...Pa taj mladić ima mamu i tatu, sestru, brata, koji ga vole, ima prijatelje, pa vjerojatno bi se i međusobno slagali, da nisu pripadnici drugih skupina...Ne pitaju se kako će živjeti znajući da su nekoga ozlijedili, ubili...Kako će ih gledati okolina, obitelj, prijatelji...Kakav je to bijes u mladim ljudima...Jel takvi u ratu predvode ratne zločine...

  • ojhrvatskamati 25.09.2021.

    Ta dva lika se slucajno nasla tamo, doslo vidjeti sta se događa i uhvatili ih…zna iz prve ruke, nemaju veze sa tučnjavom

  • nap 24.09.2021.

    Nek gledaju rijeku na tv ionako su losi

Komentiraj...
Vidi sve komentare