To je to što me zanima!

VIDEO Emotivni govor Budimira: Znam da ste žalosni, tužni i da vam je teško. Ali budite ponosni

Došli smo u finale, danas nije bio naš dan, ali bit ćete ponosni kao što sam ja sad, kazao je trener Hajdukovih juniora
Vidi originalni članak

Muk, tuga i sjeta vladali su svlačionicom Hajduka nakon teškog poraza u finalu juniorske Lige prvaka od AZ Alkmaara. I to nije ništa čudno. Sigurno je teško pasti na posljednjoj stepenici prema trofeju...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, u vodu ne pada sve što su učinili kako bi došli do tog finala. Trener Marijan Budimir mogao je biti samo ponosan, kao i čitava Hajdukova akademija. Na kraju krajeva, Hajduk je postao tek deseti klub u finalu najprestižnijeg Uefinog natjecanja za igrače koji su tek zagazili ili tek trebaju zagaziti u seniorski nogomet. 

Emotivni govor Budimira u svlačionici

- Znam da ste tužni. Znam da ste žalosni i da vam je teško. I bit će tako, sada. Ali budite ponosni na ono što ste napravili. Došli smo u finale, danas nije bio naš dan, ali bit ćete ponosni kao što sam ja sad - kazao je u svlačionici trener Hajdukovih juniora nakon što ih je redom sve izgrlio i izljubio.

DOČEKALO IH 5000 NAVIJAČA Trener 'bilih tića': Doveli smo Hajduk do 2. mjesta u Europi! Momci su plakali u svlačionici NEMA VIŠE SUZA VIDEO Juniori Hajduka slavili u avionu: 'Večeras je naša fešta'

Emotivnom trenutku priključio se i šef Akademije, Boro Primorac, koji je imao kratku, ali jasnu poruku za mlade nogometaše.

- Dignite glavu, čestitam vam još jednom i sve najbolje - kazao je bivši pomoćnik Arsenea Wengera.

A onda su se okupili i u glas zagrmjeli "Iznad svih - Hajduk".

'Bile tiće' dočekalo 5000 navijača

FEŠTA U SPLITU VIDEO 5000 navijača dočekalo Hajdukove tiće na splitskoj Rivi SREBRO ZLATNOG SJAJA Pogledajte kako izgledaju prve Uefine medalje koje nam stižu

Muk, tugu i sjetu danas su zamijenili neizmjerna sreća i nevjerica... Jer Hajdukove tinejdžere dočekalo je na Rivi 5000 navijača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stvarno smo presretni. Nismo očekivali ovo. Jučer je bilo još tuge, razmišljali smo o tom finalu, ali danas od kad smo došli ovdje, sve je nestalo i stvarno smo presretni - kazao je Marko Capan, kapetan 'bilih tića'.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Pipo zg 26.04.2023.

    Cestitke juniorima. Samo nemojte preko njih lijeciti komplekse. Uspjeh je bezpogovorno, ali budite malo objektiviniji. I ne mijesajte djecji nogomet i seniore. A Daliću veliki veliki minus ne zato sto je bio na finalu (to i treba) nego zato jel zaobilazi Dinamo u seniorskoj ligi prvaka. Chelsea.... E to je veliki uspjeh. Pogledajte na danasnji dan listu UEFE, Dinamo je u drugom potu.... Istina!!! Pametnome dosta!

  • pile2244 26.04.2023.

    Slavio sam kad je reprezentacija bila druga slavio sam i jučer kad je moj klub bio drugi kome krivo kome pravo🥂

  • 26.04.2023.

    Koliko tekstova o juniorima a izgubili 5-0Zato i jesu izgubili

Komentiraj...
Vidi sve komentare