To je to što me zanima!

VIDEO Enrique izvadio Mbappéa na poluvremenu, a PSG kiksao

Mbappe je najavio odlazak iz PSG-a na kraju sezone i blizu je prelaska u Real Madrid. Čini se kako Enrique već priprema momčad za život nakon Kyliana, umjesto kojeg je ušao Randal Kolo Muani
Vidi originalni članak

Luis Enrique zamijenio je Kyliana Mbappéa na poluvremenu, a PSG je remizirao na gostovanju protiv Monaca u 24. kolu francuskog prvenstva. To je druga uzastopna utakmica u kojoj je strateg francuskog prvaka na poluvremenu izvadio Mbappéa, najboljeg igrača kluba i prvog strijelca prvenstva s 21 golom.

Podsjetimo, Mbappé je najavio odlazak iz PSG-a na kraju sezone i blizu je prelaska u Real Madrid, a čini se kako Enrique već priprema momčad za život nakon Kyliana, umjesto kojeg je ušao Randal Kolo Muani. Njega je PSG prošlo ljeto platio 95 milijuna eura.

RMC Sport javlja kako Mbappé nije pretrpio udarac protiv Monaca, a kamere su ga uhvatile kako s osmijehom na licu odlazi u svlačionicu. Utakmicu je do kraja pogledao s tribina u društvu majke. 

PSG unatoč drugom uzastopnom remiju ima velikih 12 bodova prednosti u odnosu na Brest u prvenstvu. Parižani će u utorak na domaćem terenu braniti 2-0 u osmini finala Lige prvaka protiv Real Sociedada.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare