To je to što me zanima!

VIDEO Evo kako je Stojković (18) Rijeci dao fantastičan prvijenac

Odličnim driblingom riješio se Solana, sjurio se u sredinu, namjestio na desnicu pa s više od 20 metara fantastično opalio u suprotni kut. Labrović se ispružio koliko je god mogao, ali uslijedio je fenomenalan gol
Vidi originalni članak

Nogometaši Lokomotive očitali su lekciju suparnicima iz Rijeke (2-1). Premda u prvom poluvremenu i nismo vidjeli previše akcije, jedan potez promijenio je cjelokupni dojam prvih 45 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A to je bio nevjerojatan gol mladog Luke Stojkovića, 18-godišnjaka koji je stasao u mlađim kategorijama Lokomotive da bi ove sezone pod trenerom Silvijom Čabrajom dobio znatno veću ulogu u seniorskom sastavu.

Igrala se 38. minuta kada je danas odlični Marić, koji je, usput rečeno, izdominirao veznim redom, proslijedio loptu do Stojkovića na lijevom boku. Asistencija mu se piše, ali, ruku na srce, mladi ofenzivac Lokomotive odradio je sve sam.

Odličnim driblingom riješio se Solana, sjurio se u sredinu, namjestio na desnicu pa s više od 20 metara fantastično opalio u suprotni kut. Labrović se ispružio koliko je god mogao, ali lopta je odsjela na lijevoj stativi i efektno ušla u gol. Odlučivali su milimetri, no udarac je bio toliko precizan da zaslužuje ponijeti epitet gola kola.

Danas sjajni Stojković je na početku drugog poluvremena ubilježio i asistenciju kada je dobrim ubačajem pronašao Kačavendu.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • menga06 17.04.2022.

    reeekaaa 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Vozzdra 17.04.2022.

    kakva strelica, svaka čast!

  • Amanda C. Vargas 16.04.2022.

    Najbolja prilika za online zaradu ... Zaradio sam 9375 € prošli mjesec radeći na mreži samo 2 do 3 sata na svom prijenosnom računalu i to je bilo tako lako da nisam mogao vjerovati prije nego što sam radio na ovoj stranici. Ako i vi želite zaraditi tako veliki novac, dođite ovdje... .............>>>>>> J­­­o­bzC­­a­­­­r­t.C­­O M

Komentiraj...
Vidi sve komentare