To je to što me zanima!

Video: Evo kako smo došli do čudesne pobjede u Stockholmu

Nestvarno, nevjerojatno, kao da je Hitchcock ovo pisao, govorio je Pero Metličić nakon pobjede Hrvatske nad Norveškom u Stockholmu. Pogledajte posljednje trenutke u Tele2 Areni
Vidi originalni članak

Koliko se toga samo dogodilo u završnici utakmice Hrvatske i Norveške na rukometnom Euru? Ono glavno je - pobijedili smo u vjerojatno najdramatičnijoj utakmici u povijesti naše reprezentacije!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što je sve stalo u posljednjih 15-ak sekundi? Huh... Prvo je Göran Johannesen opalio šut s devet metara i, srećom, pogodio stativu. Lopta je došla do Zlaje Horvata koji prosljeđuje Domagoju Duvnjaku, a on Igoru Karačiću.

Deset je sekundi bilo do kraja drugog produžetka. Da nismo zabili, išlo bi se u dramu sedmeraca.

Kara navlači dvojicu igrača na sebe i daje u padu do Željka Muse koji se okreće na crti i u padu pogađa kroz noge Torbjörnu Bergerudu za 29-28.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šego je obranio očajnički pokušaj Norvežana s centra i krenulo je luđačko slavlje... Uostalom, najbolje je da to pogledati sami OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • FeDal_2 25.01.2020.

    Naježia sam se slušajući Brkića

  • gogo67 25.01.2020.

    ne znam zašto.. ali često mi se događa da ne mogu dugo zaspati i kad gubimo u dramama i kad dobivama.. .. ovu tekmu ću pamtiti dugo.. karakter

  • 25.01.2020.

    Prodajem 4 avionske karte Beč - Stockholm (nedelja-utorak). Odlazak nedelja u 6:20, povratak utorak 19:05. Cijena za svih 4 180 eur, plaćate promjenu imena(neznam koliko košta)..

Komentiraj...
Vidi sve komentare