To je to što me zanima!

VIDEO Gdje je kultura? Barišić provozao kapetana Celtica, a on ga izvrijeđao tik pred kamerom

U velikom porazu Rangersa protiv Celtica, hrvatski reprezentativac Borna Barišić našao se na meti vrijeđanja tijekom duela sa Callumom McGregorom koji mu je rekao da je 'papčina'
Vidi originalni članak

U derbiju 22. kola škotskog Premiershipa, Celtic je svladao Rangers 3-0 i preuzeo vodstvo na prvenstvenoj ljestvici s bodom više. 
Rangersi su već nakon prvog dijela gubili 3-0, a od još većeg poraza spasio ih je golman Allan McGregor. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski reprezentativac Borna Barišić, inače Rangersov lijevi bek, odigrao je vrlo slabu utakmicu za koju je od BBC-a ocijenjen sa skromnih 2,24. 

U 21. minuti susreta, pri vodstvu Celtica 1-0, Barišić je krenuo po lijevoj stani na polovicu Rangersa, a do njega je stigao Celticov kapetan. Hrvatski reprezentativac vidio je da nema gdje pa se riješio lopte vrativši je svom stoperu. U tom trenutku Callum McGregor dobacio mu je 'Shitebag!', odnosno 'papčino', a sve su zabilježili i mikrofoni postavljeni uz teren. 

Video možete pogledati OVDJE. 

Rangersi su prosuli prednost od četiri boda nakon prethodnih 13 utakmica bez poraza te su protiv najvećeg rivala skinuti s trona. Celtic je na domaćem terenu imao veliku podršku od 60.000 navijača, a pobjedom protiv Rangersa zasjeli su na vrh ljestvice. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Rudy Rudy 11.02.2022.

    Kako ga je to provozo?

  • Banditic🇧🇦 03.02.2022.

    Barišić je bio debakl sinoć. Juranovic je bio klasa za Celtic. Hajdukova škola ipak

  • Ponosni Purger 03.02.2022.

    Hajdukov Juranovic razvozao Barisica kao Mujo Šemso pitu i baklavu po Sesvetama

Komentiraj...
Vidi sve komentare