To je to što me zanima!

VIDEO Hajduk zabio, ali sudac je vidio faul: Igrači Atletica nisu ga tražili, ali stiglo im je olakšanje

Mogli su mladi nogometaši Hajduka napraviti veliki korak prema osmini finala Lige prvaka golom tik prije odmora protiv Atletica, ali veliko slavlje na Poljudu ubrzo je prekinuo sudac Pignard
Vidi originalni članak

Capan je sjajno ubacio, Čuić je pogodio gredu, a nedugo nakon toga zabio je Pukstas za euforiju na Poljudu! Ali kratko je to trajalo, glavni sudac je pokazao prema centru, ali smisao tog pokazivanja je bio - faul na gostujućem golmanu Iturbeu, koji je napravio upravo strijelac.

KOMENTAR Atletico je bio bolji za onoliko koliko je Hajduku falio Biuk!

Pomalo je čudno da nogometaši Atletica nisu reagirali nakon što je Pukstas zabio gol, a zasigurno im je bilo mnogo lakše kad su vidjeli da glavni sudac Pignard signalizira prekršaj na njihovom golmanu. Video možete pogledati OVDJE.

Pobunili su se mladi hajdukovci, a napadač Ćuić je pretjerao i mogao se samo držati za glavu nakon što je dobio žuti karton zbog pretjerane reakcije. Bilo kako bilo, na odmor su morali s 0-0.

HAJDUK - ATLETICO 2-3 'Bili' ispali nakon lutrije penala!

Nakon toga utakmica je nastavljena u istom ritmu, mogli su 'bili tići' do vodstva preko Ljubičića, ali nije uspio napadač koji je došao pomoći iz seniorske momčadi pa je sve završeno s 0-0.

Nakon lutrije penala su u osminu finala prošli Španjolci, a njihov golman nije obranio penal, već su trojica mladića iz domaćih redova promašili. Odnosno, dva puta pogodili stativu, a Pukstas je posljednji penal poslao preko gola.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • kp 10.02.2022.

    Čist gol ko suza ali to znači da smo mi još mali za takve klubove smatraju nas niželigaškim momčadima u EU.

  • 10.02.2022.

    Sudac je vidio faul kod gola Hajduka? Mamićev čovjek garant!

  • škorpion1980 10.02.2022.

    Trebalo je ubacit Marka 10 min..Inače, dečki dobri ste bili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare