To je to što me zanima!

VIDEO Hit HNL-a divljački uletio igraču Šibenika pa dobio crveni

Sudac Ante Čulina nije dvojio sekunde te je Teklića kaznio izravnim crvenim kartonom nakon što je krvnički startao na nogu igrača Šibenika Mislava Matića
Vidi originalni članak

Varaždinski veznjak Tonio Teklić, koji je jedan od najboljih igrača hrvatskog prvenstva ove sezone, dvoboj 15. kola SuperSport HNL-a neće pamtiti po dobrome. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šibenik je poveo u 60. minuti golom Ivana Dolčeka, a pet minuta kasnije Teklić je krvnički startao na nogu igrača Šibenika Mislava Matića koji je ostao ležati na travnjaku. 

Sudac Ante Čulina nije dvojio sekunde te ga je kaznio izravnim crvenim kartonom. Teklić je bio svjestan težine prekršaja te se Matiću ispričao s obzirom na to da je mogao teže ozlijediti kolegu. 

Video možete pogledati OVDJE

Nogometaši Varaždina izjednačili su u 71. minuti golom Frana Brodića iz penala, a za konačnih 2-1 za goste zabio je Marin Pilj u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. 

Varaždin je sa 22 boda ostao na petom mjestu, a Šibenčani su nakon četvrtog poraza ostali na 13 bodova i na sedmoj poziciji.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 29.10.2022.

    Teklić je strašan potencijal... strašan

  • Kegla💪🏻 29.10.2022.

    Mali misli da je neka zvijezda na silu bi nazad u hajduk nista od njega grijat ce klupu tamo

  • JA SAM TAJ 29.10.2022.

    Ništa Delićev crveni nije manje mesarski. Točno se u prekršaju vidjela namjera tog frustriranog i neinteligentnog nogometaša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare