To je to što me zanima!

VIDEO Horor ozljeda srpskog košarkaša. Plakao je na klupi

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović nezgodno je stao na utakmici protiv Milana i slomio gležanj. Pred njim je pauza od nekoliko mjeseci
Vidi originalni članak

Više od 19 tisuća gledatelja u krcatoj Kombank Areni proslavilo je novu pobjedu Partizana u Euroligi. Ovaj put je srpski klub slavio protiv Milana (82-69) i došao do sedme pobjede u 13. susretu.

Veliko slavlje u beogradskoj areni zasjenila je teška ozljeda srpskog reprezentativca Alekse Avramovića već u petoj minuti utakmice. Tijekom jednog duela je nezgodno stao i slomio gležanj. Nije lijepo ni za vidjeti, a kamoli pretrpjeti.  Uz pomoć suigrača je došao do klupe i sjeo.

Zaronio je glavu među koljena i zaplakao. Što zbog boli, što zbog saznanja da će opet morati izbivati s terena. A prije samo tjedan dana je slomio nos i na utakmici protiv Milana nastupao s maskom na licu. 

Video možete pogledati OVDJE 

- On se ozbiljno ozlijedio, to je prijelom noge. Koliko će to biti, to ćemo vidjeti. Toliko nesretnih stvari koji su mu se dogodile ove godine da je to nevjerojatno - rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Pukla mu je fibula na lijevoj nozi i pred Avramovićem je pauza od nekoliko mjeseci. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mentalist1 08.12.2023.

    Wtf? Tko je ovo, po cemu je poznat i zasto ovaj klub ima clanak tu? Pa ovaj kosarkaski klub je manje poznat od one josipe pejakovic koja puni arene, a nitko ne zna tko je

  • mitt 08.12.2023.

    Pa ti samo suze rone

  • MatijaKezele 08.12.2023.

    Pravi borac al nema sreće

Komentiraj...
Vidi sve komentare