To je to što me zanima!

VIDEO Hrvat pobjegao LeBronu Jamesu pa čudesno zakucao!

LA Lakersi pobijedili su Utah Jazz 135-122 nakon produžetaka. Luka Šamanić za poražene je ubacio 12 poena te imao četiri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaš Luka Šamanić (23) nedavno je dres Bostona zamijenio onim Utah Jazza. Njegov novi klub snage je odmjerio s LA Lakersima, ali je izgubio 135-133 nakon produžetaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening košarkaške reprezentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prve tri utakmice za jazzere, koji su mu dali desetodnevni ugovor, Zagrepčanin je u prosjeku je postizao 5,7 poena, ali sinoć je kao starter proveo u igri 22 minute te zabio 12 poena uz gotovo savršen šut 5/6 (za tricu 2/3), četiri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.

Posebno se istaknuo utrčavanjem iza leđa obrane Lakersa u jednoj situaciji te zakucavanjem na odlično dodavanje Kellyja Olynyka, kojim je iznenadio superstara LeBrona Jamesa. Video zakucavanja pogledajte OVDJE.

LeBron zabio je 37 poena, Austin reaves dodao je 28, a Anthony Davis 21 i 14 skokova. Pobjedom su se Lakersi izjednačili s gradskim rivalima Clippersima na šestome mjestu Zapada, posljednjem koje direktno vodi u doigravanje.

Ovo je sedmi poraz Utaha u zadnjih osam utakmica. Najbolji u redovima Jazza bili su Talen Horton-Tucker i Kelly Olynyk koji su ubacili svaki po 23 koša, dok je Ochai Agbaji dodao 22.

Osim Šamanića, od hrvatskih je košarkaša sinoć nastupio i Dario Šarić, koji je za 19 minuta postigao pet poena, imao četiri skoka i jednu ukradenu loptu u porazu Oklahoma Cityja na gostovanju kod Golden Statea 136-125.

Stephen Curry je predvodio Warriorse sa 34 koša, a Jordan Poole je ubacio 30, od čega 18 u zadnjoj četvrtini. Draymond Green je ubacio 17 koševa i devet skokova, a Donte DiVincenzo je dodao 16 poena.

SLAVIO I ZUBAC VIDEO Šamanić zaigrao u NBA-u nakon dvije godine. Pogledajte sjajnu blokadu u pobjedi Ute TEŽAK PORAZ Blamaža najbolje NBA ekipe! Izgubili čak 41 razlike kod kuće

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Marlis92 05.04.2023.

    Još sam u šoku od ovog čudesnog zakucavanja, vjerujem i LeBron isto.

  • zakućuspreman 05.04.2023.

    Nemoj me hebat,košarkaš pa zakucao,kako to?

  • Hell_on_wheels 05.04.2023.

    "Novinar" se zaposlio preko Hdz-a....

Komentiraj...
Vidi sve komentare