To je to što me zanima!

VIDEO Hrvatska ga upamtila na parketu: Ponajboljeg košarkaša Europe prebili su ruski huligani

Košarkaš nije bio u alkoholiziranom stanju, a sve je navodno rezultiralo ozljedama opasnim po život. Rusi pišu da su mu huligali slomili temporalnu kost, napravili prijelom baze lubanje, a Šved ima i amneziju
Vidi originalni članak

Mnogi još dobro pamte 2017. godinu i osminu finala Eurobasketa u Istanbulu kad je Aleksej Šved (34) simultankom izbacio Hrvatsku s prvenstva. Tad je zabio 27 koševa u pobjedi Rusije protiv Hrvatske (101-78), a danas igrač moskovskog CSKA prošao je kroz užasnu situaciju nakon huliganskog napada ispred jednog restorana u Moskvi.

Dogodilo se to u ponedjeljak navečer kad je ruski košarkaš izašao s prijateljima i suprogom, dok su u drugom dijelu restorana ljudi s Kavkaza slavili rođendan. Do sukoba je došlo u hodniku restorana, a nakon što je Šved s petoricom muškaraca ušao u verbalni sukob, a nakon toga sve je preraslo u kaos.

Spomenuta je petorka, kako prenose ruski mediji, pretukla Šveda. Dobio je udarac u glavu od kojeg je pao i glavom udario u rubnik te je nakon toga obilno krvario iz glave i uha. Navodno su ga htjeli i 'dokrajčiti', ali osoblje restorana doskočilo mu je u pomoć.

Košarkaš nije bio u alkoholiziranom stanju, a sve je navodno rezultiralo ozljedama opasnim po život. Rusi pišu da ima prijelom temporalne kosti, prijelom baze lubanje, amneziju...

Nekoliko sati prije događaja Šved je igrao petu, odlučujuću utakmicu sa CSKA Moskvom protiv Lokomotiva iz Kubana i izgubio te je prvi put u povijesti CSKA ostao bez plasmana u finale košarkaške VTB lige.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mr. Spock 03.05.2023.

    Hrvatska ga je zapamtila, a BiH i Srbija su ga upamtile... Koristite hrvatske riječi!!!

  • Izdislav 03.05.2023.

    Pa da, postoje Marsovci i Kavkasci.....

  • barba1 03.05.2023.

    Ortodoksna srčanost i bezobzirnost opet na djelu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare