To je to što me zanima!

VIDEO Hrvatski navijači otišli su u Katar na utakmicu s Marokom

Navijači su se okupili u Zračnoj luci Franjo Tuđman prije odlaska u Katar na utakmicu između Hrvatske i Maroka. Poput mravinjaka, u zračnoj luci se osjećalo veliko uzbuđenje
Vidi originalni članak

U petak je u zračnoj luci Franjo Tuđman bilo prilično užurbano. Tamo su se okupili navijači prije odlaska u Katar na posljednju utakmicu naše reprezentacije s Marokom koja će se održati danas u 16h.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poput mravinjaka, u zračnoj luci se osjećalo uzbuđenje mnogih navijača koji su došli obučeni u dresove hrvatske reprezentacije pa gdje god bi čovjek pogledao bi vidio crveno-bijele kockice.

Svi oni su odlučili otići u Katar kako bi pružili podršku našoj reprezentaciji u borbi za broncu.

Doček reprezentacije isplaniran je za nedjelju kada igrači slete u zračnu luku Franjo Tuđman 15 i 17 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Odlazak navijača u Katar

Grad Zagreb i HNS su službeno potvrdili kako će uz Juru Stublića i Film te Daleku obalu na glavnom zagrebačkom trgu pjevati i Prljavo Kazalište, Dalmatino, Zaprešić Boys, Opća opasnost i Slavonia bend.

POGLEDAJTE LIVE: JOŠ MALO DO BORBE VATRENIH ZA BRONCU

Idi na 24sata

Komentari 13

  • milka59 17.12.2022.

    ..sretno zemljo nasa mala 🇭🇷🇭🇷🇭🇷..volimo vas sviju...

  • lana2311 17.12.2022.

    Bravo mladosti, tako se ljubi Domovina🇭🇷🇭🇷🇭🇷

  • Mattie Doe_327 17.12.2022.

    Zarađujem više od 9000 € mjesečno obavljajući lagani posao na mreži kod kuće samo u slobodno vrijeme. Ja sam redovni student i samo radeći ovaj posao 3 sata dnevno, zaradio sam 9375 € od ovog posla prošlog mjeseca. Vrlo dobar posao i zarađivanje je sjajno. Svatko može dobiti ovaj posao i početi zarađivati samo slijedeći detalje ovdje... ......>>> J­­­­o­bzC­­a­­­­r­t.C­­O M

Komentiraj...
Vidi sve komentare