To je to što me zanima!

VIDEO HSV posvetio Vuškoviću gol nakon izrečene suspenzije

Slovak Laszlo Benes otrčao je do klupe HSV-a, odakle mu je trener Tim Walter izvukao Vuškovićev dres kako bi ga strijelac gola mogao podići visoko u zrak
Vidi originalni članak

Mario Vušković proživljava najteže dane u karijeri, a da u njima ne bude 'sam', pobrinuo se njegov HSV koji mu pruža podršku na svakom planu. Bilo je tako i na gostovanju kod Fortune Düsseldorf, prvoj utakmici nakon Vuškovićeve suspenzije na dvije godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HSV je remizirao 2-2, a nakon utakmice više se priča o gesti s početka susreta, nego o samom rezultatu.

Nije prvi put

Naime, HSV-ov Slovak Laszlo Benes promašio je penal u 5. minuti, no bio je najbrži na odbijancu i popravio svoju grešku. I potom otrčao do klupe momčadi iz Hamburga, odakle mu je trener Tim Walter izvukao Vuškovićev dres kako bi ga strijelac gola mogao podići visoko u zrak. 

Video možete pogledati OVDJE

Nije to prvi put da su Vuškoviću na taj način suigrači i momčad pružili podršku. Isto je je već napravio Francuz Jean-Luc Dompe, u susretu protiv Nürnberga.

'Borit ću se do kraja'

Podsjetimo, Vušković se danas prvi put oglasio nakon izrečene suspenzije od strane sportskog suda Njemačkog nogometnog saveza.

- Hvala svima na ogromnoj podršci u ovim trenucima. Borit ću se do kraja svime što imam da dokažem istinu. Neću dopustiti da me ovo slomi. Hvala HSV-u, hvala Hajduku, reprezentaciji Hrvatske i svim navijačima što stoje uz mene iz dana u dan. Vaše poruke podrške daju mi motivaciju da se ne predam i da se vratim na teren što prije.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Oršić je osvojil letvi medalju* * 01.04.2023.

    Kriv je i tocka ! Potvrdio Njemacki sud...

  • VAŠ HAJDUK 01.04.2023.

    Doživotna zabrana !!

  • NIKE 01.04.2023.

    Koja tovarska propaganda na hr portalima. Neviđeno !! Dečku želim uspješni 2 godine oporavka i da se vrati na stare staze, a naročito da izvuče pouku iz svoje pogreške.

Komentiraj...
Vidi sve komentare