To je to što me zanima!

VIDEO I prije su u Rijeci vrijeđali Livaju: Pjesma 'sve pokrenula'

Na utakmici osmine finala Kupa u prosincu prošle godine kad su Riječani izgubili od Šibenika (7-5), a za vrijeme minute odmora se s razglasa začuo Galin hit 'Freed from desire' koji su si 'prilagodili' riječki navijači
Vidi originalni članak

Događalo se to u slavljima nakon utakmica, kao i u izoliranim incidentima na tribinama, a nakon što su se gnjusne riječi prema Marku Livaji (30) dogodile na utakmici futsala između HMNK Rijeka i splitskog Universitasa (7-1). Dio navijača skandirao je 'umri, Livaja', a to je zapisao delegat utakmice te je disciplinski sudac već zatražio očitovanje.

SRAMOTA VIDEO Skandal u Rijeci: Navijači na futsalu vikali 'umri, Livaja'

No, to nije bilo prvi put da se na futsalu događaju takve stvari. Na utakmici osmine finala Kupa u prosincu prošle godine kad su Riječani izgubili od Šibenika (7-5), a za vrijeme minute odmora se s razglasa začuo Galin hit 'Freed from desire' koji su obradili mnogi navijači. Samo taj put delegat nije ništa prijavio.

GNJUSNI POVICI SA UTAKMICE KUPA

Među njima su i oni riječki, samo su oni u pjesmu ubacili gnjusnu poruku za kapetana Hajduka. Utrka za vrh HNL-a je napeta, ali ovakve stvari su apsolutno nepotrebne.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Pešekan ri 22.02.2024.

    Bravo tako treba..Znamo koliko oni vrijeđaju svih od Rijeke do Zagreba..tako im treba!

  • kp 22.02.2024.

    I opeče kad je konj treba budale ignorirati ali ne on glumi mangupa i tukao bi se samo se sjebao sad će tek poluditi jer neće izdržati.Tanki živaca je a uvrijede će biti strašne.

  • Pra&vica 22.02.2024.

    Kad silujes narod necim kad tad zbog toga placas racun...stoga, jos koji clanak ne bi skodio na narod bude siguran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare