To je to što me zanima!

VIDEO Štimac u nevjerici, novi poraz Indije na Azijskom kupu

Indija je drugim porazom u toliko utakmica već ostala bez šansi za prolaz dalje u Azijskom kupu. Bolja je bila reprezentacija Uzbekistana s 3-0, dok je Indija u prvom kolu izgubila 2-0 od Australije
Vidi originalni članak

Igor Štimac (56) i indijska nogometna reprezentacija teško su poraženi u drugom kolu Azijskog kupa, koje se održava u Katru. Bolja je bila reprezentacija Uzbekistana koja je slavila s 3-0.

Uzbekistan je pitanje pobjednika riješio praktički u prvom poluvremenu. Poveli su golom Fayzullaeva u 4. minuti, Sergaev je povisio u 18. minuti. Nasruallev je postavio konačan rezultat golom u četvrtoj minuti nadoknade u prvom dijelu.

OTVORENO KOMENTIRAO Štimac bez dlake na jeziku uoči početka Azijskog kupa: Stanimo s igricama! To su budalaštine...

Razočarenje je bilo očito na licu bivšeg izbornika "vatrenih", koji je raširio ruke i bio frustriran kada su njegovi reprezentativci primili treći gol krajem prvog dijela.

Reakciju Štimca možete vidjeti OVDJE.

Indija ispala s Azijskog kupa

Indija je tako ostala s malo šansi za plasman u nokaut fazu turnira. Prva je Australija sa šest bodova, dok je Uzbekistan na četiri boda. Sirija je treća s bodom, dok je Indija zadnja u skupini i još uvijek nije zabila gol na turniru.

Treću utakmicu grupne faze Indija će igrati u utorak (12.30 sati) protiv Sirije, a Štimac i društvo i dalje mogu izboriti osminu finala. Međutim, kako bi se to ostvarilo Indija mora biti među četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije, stoga je pobjeda u zadnjem kolu imperativ za Štimca i Indiju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • samocenzura 18.01.2024.

    stimac ti bio najbolji trener da cuvas kokoske.

  • vitar.s.dinare 18.01.2024.

    Nećeš razbojniče

  • rijetko kulturan 2.0 18.01.2024.

    Zadržite ga što duže, manje će se u gluho doba noći nalaziti po parkiralištima sa sumnjivim likovima i stavljati vreće u gepek..

Komentiraj...
Vidi sve komentare